Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek is magyar fiúkba...

Szerintetek is magyar fiúkba több a szingli, mint roma fiúkba?

Figyelt kérdés
Én félvér fiú vagyok és nincs semmi rasszizmus, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy szerintetek is roma fiúknak rutinosabb az ismerkedés, párkapcsolat kialakítása, mint magyar fiúknak?
2021. ápr. 6. 17:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%
Jó jó, de a cigányok előnyből indulnak azzal, hogy este d*gom, reggel húgom.
2021. ápr. 6. 18:29
 12/16 A kérdező kommentje:
Meg valahol a romák koránérő tipusok, magyarok később érnek be.
2021. ápr. 6. 19:16
 13/16 anonim ***** válasza:
50%

Én nem úgy mondanám, hogy korán érők, hanem úgy, hogy állatok.

Átlagos ember igyekszik felelősségteljes lenni, átlátja a következményeket, nem vállal gyereket a semmire. Dolgozik, vannak céljai, stb.

A cigány meg nem "vállalja" a gyereket, csak szeret b..szni aminek mellékterméke a pulya.

2021. ápr. 6. 20:18
 14/16 anonim ***** válasza:
60%
A romák igénytelenebbek. A fogatlan is talál magának.
2021. ápr. 6. 20:19
 15/16 anonim ***** válasza:
71%
És a fogatlan lehet 20 éves is,lehet 30-is. A lényeg,hogy bármilyen szájszaga lehet,ott van mellette a vagy 10 vagy 150 kilós 10 gyerekes "nő".
2021. ápr. 6. 20:20
 16/16 anonim ***** válasza:

Van cigány csaj aki a volt osztálytársam volt néha összefutunk.

A pasija egy árok ásó fizikai munkás. Állandóan vitáznak és 3 gyerekük van.

Pl konkrét eset beállítottam nekik az okos tévéjüket.

Mire a Bea odaszólt a Zsoltinak hogy "Azért vettünk új tv-t hogy te Youtube-ozhass ?" A mai napig egy szoba, konyha, fürdőszobában laknak.

(5 ember.)

Borzasztóan buták, alapvető dolgokkal nincsenek tisztában. Érettségijük sincs. Már mind a 2 szülő olyan 40+ Ok hogy a cigányok többsége párkapcsolatban él. De milyenben ? Most EZT irigyled ?

2021. ápr. 25. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!