A Blahán mennyire veszélyes fotózgatni?
minden ilyen helyzet attól függ, akkor épp milyen alakok vannak ott, amikor arra jársz és ők éppen hogyan reagálnak rád - na meg te rájuk.
én sokszor fotóztam már ott. kisebb és nagyobb géppel is. általában nem szokott probléma lenni belőle. jobbára , de volt már, hogy beszólt valaki, hogy mit fotózol. sőt olyan is volt, hogy hiába győzködtem valakit, sehogy nem akarta elhinni, hogy nem őt fotózom. máshol, de hasonló helyzetben előfordult, hogy megloptak.
ha gyors vagy és észre se vesznek, akkor biztos nincs belőle baj. ha állvánnyal fotózol, az lelassíthat, nehezíti, hogy feltűnés nélkül csináld, ahogy a gyors csomagolást és lelépést is.
ha esetleg úgy érzik, hogy őket (is) fotózod, az pláne zavarhatja őket annyira, hogy beléd kössenek és ahhoz, hogy úgy érezzék az sem kell, hogy igaz legyen. inkább maradj kedves, mint ellenséges. támadásba, verekedésbe aligha fajul bármi, ha nem direkt provokálod őket, de akár barátságosan, akár ellenségesen, ha megkörnyékeznek, akkor jobb lelépni.
ha kedvesen, érdeklődve közelednek, beszélgetni akarnak, akkor pláne legyél nagyon óvatos és inkább lépj le gyorsan, minthogy hosszan beszélgess és azt várd ki, hogy ők lépjenek le, mert miközben nézegetik a fényképezőgéped és szóval tartanak, könnyen előfordulhat, hogy kilopnak valamit a zsebedből, mert annyira a gépedre koncentrálsz, hogy észre se veszed, hogy viszik a telelfont/tárcát, akármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!