Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan viszonyulsz ahhoz az...

Hogyan viszonyulsz ahhoz az ötlethez, hogy Budapesten közterületet (teret, parkot vagy utcát) nevezzenek el Gwen Stefaniról?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 4. 00:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem vagyok a rajongója, de ismerem a munkásságát, leginkább énekesnőként. De nem tudtam, hogy attól, hogy valaki divattervező, már picsa is lesz egyúttal. A divatmajom meg nem itt kezdődik, de láthatóan erről sincs halvány fogalmad sem.
jún. 17. 11:36
 12/13 anonim válasza:
Még életemben nem láttam emberi jellemvonásokkal rendelkező divattervezőt.
jún. 17. 11:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem háborodnék rajta fel, mert vannak ennél indokolatlanabb vagy furább utcanevek is, de ha már új utcanevet választunk és hírességről akarjuk elnevezni, miért nem egy magyar hírességet választunk? Vagy ha külföldit, akkor miért nem valami klasszikusabbat, aki többet letett az asztalra?
aug. 26. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!