Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan legyek kevesbe elitista?

Hogyan legyek kevesbe elitista?

Figyelt kérdés

Egesz eletemben a legjobbat akartam mindenbol.

Most orvosira jarok, mert annak van a legnagyobb presztizse, de iszonyuan szenvedek rajta, bukdacsolok.

Baratnom sincs mert nem eleg jo barki nekem minimum egy karriersita, modell szépségű csak engem szereto lany kell.

Ha ott hagynám az egyetemet ugy ereznem sokan vannak akik sokkal jobbak nalam (elvegeztek) es inkabb kihuzom igy kettesekkel.

Egyebkent nem vagyok gazdag es a szuleim is nagyon normalisak, öltözködés etc teren se vagyok sznob csak teljesitmenyben es az engem körülvevő emberekben.

Pl ha talalkozom valakivel es szimpi csokken az erteke a szememben ha valami uncsi munkat (nem az a baj ha ketkezi hanem irodai konnyen helyettesitheto) vegez.

Nem kell hate azt adok magamnak:)

23/F

2021. ápr. 3. 11:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Te attól félsz, hogy nem fog szeretni senki, csak úgy, önmagadért? Csak akkor, ha Dr.XY vagy, ha jó állásod van, meg pénzed?
2021. máj. 10. 11:58
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem, de én jobban tisztelem azoakt az embereket akik olyanok mint én:D
2021. máj. 10. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!