Mit tegyek, hogy éjszaka ne száradjon ki a szám és a nyelvem?
Nagyon idegesítő tud lenni hajnalban, amikor arra kelek fel, hogy ki van száradva a nyelvem, mint a puskapor. Akármennyi vizet iszok este, minden egyes alkalomkor kiszárad hajnalra. Pedig a naponta rengeteg folyadékot viszek be (kb. 3-4 litert).
Mitől lehetséges ez és mit lehet tenni ellene?
Csak bennem merül fel a kérdés, hogy miért a szádon veszed a levegőt éjszaka?
Mert ez a probléma gyökere.
A férjem akkor jár így, ha horkol, tehát nem tud az orrán levegőt venni.
Egyelőre nem mondta hogy ott veszi 😅
De amiket leírt az alapján simán lehet cukorbeteg főleg ha szomjas is és gyakran jár wcre pisilni
Végülis igaz 😁
És valóban, a napi 3-4 liter, és a fokozott éjszakai szomjúságérzet a cukorbetegség konkrét tünete. 🤔
Jesszus, nem vagyok cukorbeteg, már csak az hiányzik, meg különben is még csak 19 éves vagyok, durva lenne, ha már ilyen korán ilyen krónikus betegségem lenne... Múlt hónapban februárban voltam vérvételen, minden rendben volt.
Azt viszont el tudom képzelni, hogy nyitott szájjal alszok (nem szoktam figyelni), de többször eldugult orral ébredek. Horkolni állítólag nem nagyon szoktam. 50 % a páratartalom a szobámban, most néztem meg. Ez soknak számít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!