Ha munkahelyen mindenki a másik életével kapcsolatban foglalatoskodik, akkor mi lesz?
Figyelt kérdés
Az egyik ember bevásárlókocsit készít a munkavégzés helyének meghatározott rész mellé, hogy munkavégzés közben abba rakja bele azokat a dolgokat, amiket a műszak végén megvásárol. Engem nem zavar. Másokat sem, viszont munkavégzésnél ez a téma, hogy hogyan jár el. Munkavégzésnél azt tapasztalja az ember, hogy mindenki saját magával kapcsolatban tökéletes, de mindig a másik élete kerül a középpontba. Azt hittem, hogy emberekről kell beszélni, de szerintem...2021. ápr. 2. 15:08
1/3 A kérdező kommentje:
A másik:valaki késik pár percet, aztán már annak is tudni kell róla, akinek másik részlegen van a munkaköre meghatározva. Itt nem a pár percről van szó, hanem az emberek viselkedéséről.
2021. ápr. 2. 15:28
2/3 anonim válasza:
Nem foglalkozom azzal, hogy ki, kinek, mit mond rólam és én is megpróbálom kerülni a direkt "kibeszélő show-kat", amennyiben ez elkerülhető. Sokkal több idő jut az érdemi munkára, ha nem másokkal, - és főleg nem mások magánéletével foglalkozunk.
3/3 anonim válasza:
Amíg a biznisz is megy és a munka is el van végezve, addig nem sok minden lesz... :) A főnök lehet nem tapsol örömében, de talán megbocsátható, ha nem mindenki úgy dolgozik, mint egy gép... Elvégre ez egy munkahely és nem egy munkatábor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!