Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez mennyire baj, furcsa, ha...

Ez mennyire baj, furcsa, ha valaki így csinálja?

Figyelt kérdés
Tavasszal, egy-egy melegebb napon amikor mondjuk kb. 20 fok van kint délután, nagyon hamar leveti magáról a kabátot, pulcsit, és pólóban, esetleg rövidnadrág-pólóban mászkál odakint? Miközben meg vannak, akik még kabátban vannak olyankor. Mennyire rossz ez, ha valaki nagyon hamar nyárias öltözetbe öltözik?
2021. márc. 28. 08:42
 1/5 anonim ***** válasza:
37%
A tavaszi 20 fok nem ugyanaz, mint a nyár esti 20 fok. Tavasszal még nagyon változékony ehhez az idő, elég hűvös is a póló-rövidnadrág kombóhoz. Emiatt hamarabb meg lehet betegedni, ugye ezt a köznyelv "megfázásnak" nevezi. Ha az a dilemma, hogy ki mit gondol, azzal nem kell foglalkozni. Egészség szempontjából írom, hogy ilyenkor még hideg van ehhez.
2021. márc. 28. 08:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj? Inkább az a röhej, amikor az emberek a naptárhoz öltöznek, nem azt aktuális időjáráshoz. Tegnap is láttam olyat, aki huszonvalahány fokban sapkában meg kesztyűben volt. Valószínűleg pirosra sült szegényke...
2021. márc. 28. 09:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

nem egyforma a hőháztartásunk. ismerek olyat, aki télen -18ban is csak póló+vastagabb pulcsi kombóban jön-megy és nem fázik. neki a 20 fokban akkor már bőven elég a póló 😄

de pl ha reggel elmegyek itthonról póló pulcsi kabátban, hazafelé meg 20 fok környéke van és melegem van, én is csak pólóban megyek haza, a többit cipelem magammal.

2021. márc. 28. 09:00
 4/5 anonim ***** válasza:

A tavaszi 20 fok melegebbnek hat, főleg hirtelen, a télies időjárás után.

Tavasszal simán melegem van és elvagyok 20 fokban pólóban, míg ha a 35 fok után lesz hirtelen 20 fok, valószínűleg fázom. Én legalább is így működök.

Én egyébként jókat szoktam magamban nevetni azokon, akik azért nem vetik le a télikabátot 20 fokban, mert xy hónapot írunk. Feltételezem, hogy az ilyen a 21-22 fokra fűtött lakásban is kabátban van? 😀

Egyébként engem pont nem érdekel, ki-hogy néz rám, úgy fogok öltözni, ahogy nekem éppen jól esik.

2021. márc. 28. 11:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Irigylem a problémáit az ilyen embereknek, akiknek ez a legnagyobb bajuk, hogy valaki úgy öltözik fel, ahogy a hőmérséklet-érzete mondja.
2021. márc. 28. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!