Ez mennyire baj, furcsa, ha valaki így csinálja?
nem egyforma a hőháztartásunk. ismerek olyat, aki télen -18ban is csak póló+vastagabb pulcsi kombóban jön-megy és nem fázik. neki a 20 fokban akkor már bőven elég a póló 😄
de pl ha reggel elmegyek itthonról póló pulcsi kabátban, hazafelé meg 20 fok környéke van és melegem van, én is csak pólóban megyek haza, a többit cipelem magammal.
A tavaszi 20 fok melegebbnek hat, főleg hirtelen, a télies időjárás után.
Tavasszal simán melegem van és elvagyok 20 fokban pólóban, míg ha a 35 fok után lesz hirtelen 20 fok, valószínűleg fázom. Én legalább is így működök.
Én egyébként jókat szoktam magamban nevetni azokon, akik azért nem vetik le a télikabátot 20 fokban, mert xy hónapot írunk. Feltételezem, hogy az ilyen a 21-22 fokra fűtött lakásban is kabátban van? 😀
Egyébként engem pont nem érdekel, ki-hogy néz rám, úgy fogok öltözni, ahogy nekem éppen jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!