Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Turi Tamás miért ennyire...

Turi Tamás miért ennyire képmutató?

2021. márc. 27. 13:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Kerdezd meg tole.
2021. márc. 27. 13:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez a csávó egy ilyen internetes freakshow mint Herby vagy Molnár Krisztián. Nyilván nem tudja követni már az évek alatt, hogy mikor mit hordott össze. Nem kell különösebben komolyan venni.
2021. márc. 27. 13:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Ahogy elkezdtem nézni a belinkelt videót, nem értettem hogy passzol ide a háttérben Mike Sámuel egyik kedves régi éneke. :D
2021. márc. 27. 14:09
 4/10 anonim ***** válasza:
mi a bajod vele konkrétan? amit linkeltél elég kiforgatott, évek teltek el, és ő sem olyan helyzetben van mint mint a kezdeti években 2014-től. a szidalmazásnak is megvan az oka, szenteste amikor együtt tudott volna lenni a rokonaival, a gyereket kötelezően szerepeltette az iskola templomban ünnepségen. el kell fogadni hogy ateista, ahogy az összes többi nézetet, mert mindenki abban hisz amiben akar. csak a keresztény egyház szereti erőltetni. nem gondolnám képmutatónak
2021. márc. 27. 14:16
 5/10 anonim ***** válasza:

A 2-esnek igaza van. Az ilyen youtube-os észosztó bohócokat nem kell komolyan venni.

Érdekes, hogy az ilyen Turi Tamás-féle zsenik vagy munkanélküliek, vagy lepra helyen dolgoznak, és úgy néznek ki, mint a xar.

Turi Tamás legalább próbál fejlődni, de csak egy unalmas átlag proli, aki frusztrált és borzasztóan túlbecsüli a saját képességeit.

max. 4-5 videóját láttam, de elég sok baromságot hordott össze pl. a koronavírusról, ja meg a videókat természetesen magának készíti (hát hogyne), és megtudtam, hogy youtuberól meg lehet tanulni esztergálni.

mondjuk vallás témában speciel egyetértek vele, de akkor is fárasztó, most megnéztem a legújabb videóját:

-elég rosszul néz ki a tag, az emésztésével vmi gáz lehet, ennek ellenére kólát iszik, hulladék kajákat eszik

-káromkodik, és olyanokról magyaráz, h milyen mikrofont vett

most komolyan, ez érdekel vkit?

2021. ápr. 4. 18:05
 6/10 anonim ***** válasza:

sokakat érdekel mi van vele, külön zárt FB csoportja is van ahol a szimpatizáló emberek követik. nem vagyunk egyformák, de tényleg sokat változott 2013. óta de nem feltétlenül rossz irányba. az alap nézetei mindig ezek voltak, (pl. most amire ráfeküdt vallás dolog) ezekben nem változott. testileg jobban lett, nem kellett mostanában mennie kórházba több krónikus betegsége miatt (chronh beteg, colitiszes, és kicsit tönkrevágta a hasnyálmirigyét a fiatalabb piázós életével) ezért egy picit szabadabb étrendet megengedhet magának. de ez nem azt jelenti hogy állandóan gyrost zabál, vagy más hasonlókat amit kiemeltek egy-egy videóból. így is kell szednie a kreont egész életében kaja előtt. szóval én nem vagyok a csoportja része, de meg tudom érteni akiket érdekel egy unboxing az ő előadásában bár az is elég rég volt, sokan azon is kiakadtak hogy pl. mikor új mikrót vett bemutatta, nem csak egy mikrofont. régen ebayes apróságokat stb. van valami a stílusában ami sokakat megfog, másokat megbotránkoztat kicsit, talán egy szabadabb, nyersebb felfogás.

szal tényleg ahány néző annyi megítélés

2021. ápr. 6. 17:07
 7/10 anonim ***** válasza:

Előző

Most erre mit lehet mondani? Molnár Krisztiánnak is van közönsége, akik azt nézik hogy berúg és az ölébe okádik, de még pénzt is fizetnek erre.

2021. ápr. 6. 17:43
 8/10 anonim ***** válasza:
a trash videósok a bebaszós lájvokkal egy egész más vonal, ott többnyire csak trollok vannak és azért donateelnek hogy valami látványos következménye legyen, pl. mentőt hívni végül a videósra, látni a tehetetlen pillanatai a lájvban, verekedős balhékat, pizza rendelések stb. Tamás nem ezen a szinten van
2021. ápr. 6. 17:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Nyilván nem egy szint mk. val mert ő el tud mondani több értelmes összefüggő mondatot egyhuzamban, de azért nem kell az egekbe magasztalni. Régebben még aktív volt a youtubeon nagy barátságban volt Erdélyi Ágostonnal(AllGodsAreDying) aki szintén ateizmussal foglalkozott. De ő tényleg értelmesen szabatosan elő tudta adni az egészet. Na most ha kettejüket összehasonlítod akkor tényleg látni az értelmi különbséget a témában Ágoston javára. Neki tényleg van sütnivalója, meg esze, amiből tud osztogatni, de Turi Tamás inkább csak egy hőzöngő buta tróger, annak ellenére hogy hébe-hóba akadnak elejtett értelmes gondolatai.
2021. ápr. 6. 18:19
 10/10 anonim ***** válasza:

6:

Elhiszem, h van zárt facebook csoportja, de a videóin csak pár ezres a nézettség.

„de ez nem azt jelenti hogy állandóan gyrost zabál, vagy más hasonlókat amit kiemeltek egy-egy videóból.”

hát érdekes, ahány videóját megnéztem, mindben hulladék kajákat evett: péksütike, hamburger, tészta stb.

ugyanúgy eszik, mint az átlagember, ami Crohn-betegségekkel jó nagy baromság. ezt onnan tudom, h nekem is komoly gondok voltak az emésztésemmel.

„ van valami a stílusában ami sokakat megfog, másokat megbotránkoztat kicsit, talán egy szabadabb, nyersebb felfogás.”

engem nem különösebben érdekel a stílus, ha vki tartalmas videókat csinál és mellette értelmes.

Ez a a pali nem az. Egy teljesen átlagos képességű ember, aki nagy magabiztossággal adja elő a dolgaikat.

pont azért látom értelmetlennek a videóit, mert amiket összehord, arra lakosság nagy része képes lenne:

-sok témához ért vmennyire, de igazán semmihez sem ért

(5ös voltam)

2021. ápr. 8. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!