31/33 anonim válasza:
38.vagy töröltette magát az is lehet szerintem ez mert beszéltem vele korábban és mondta hogy törölni fogja amint kibalházta magát..kattos volt
32/33 anonim válasza:
Emberek, a kérdés az volt, hogy fiúk vagy lányok vannak -e többen. A transzneműekről szó sem volt. A kérdező arra kíváncsi, hogy a 2 közül melyik nemből vannak többen. Ez most olyan mintha megkérdezném tőled, hogy a banánt vagy az ananászt szereted -e jobban, de te kiakadnál azon, hogy miért nem a mangót kérdeztem. Azért mert nem arra voltam kíváncsi. Ettől függetlenül írhatnak a transzneműek is, de elsősorban nem ez volt a kérdés.
33/33 anonim válasza:
Na már megint töröltek egy jó pár kommentet. Már ideje volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!