A külsőm alapján mit gondoltok rólam? Milyen benyomást keltek szerintetek?
Figyelt kérdés
Privátban küldöm el a képet annak a diszkréció kedvéért. Milyen személyiséget, imidzset képzeltek a külsőmhöz.2021. márc. 23. 21:05
14/40 anonim válasza:
Ronda vagy, mint a világháború!
15/40 anonim válasza:
Szerintem szimpatikus 30-as fiatalember vagy, de nem szeretsz túl sok ember közé menni. Megvan a kis saját világod, és elvagy benne, de többre vágysz. Érzékelek egy kis csalódottságot, vagy inkább szerintem elégedetlen vagy valamivel, de rajtad kívülálló faktorok miatt nem tudsz rajta változtatni, pedig nagyon szeretnél. Ha tippelnem kellene, valami kékgalléros melód van, amit néha szeretsz, néha meg a pi*ába kívánod. Olyan átlagos életed lehet, de nincs párod szerintem. Szereted a skót whiskey-t, nem vagy magaddal elégedett. Nekem ez a véleményem, bár én nem vagyok olyan kitudja milyen jó emberismerõ. 29/f
19/40 anonim válasza:
Az első, ami eszembe jutott a képről, hogy nem tűnsz egy elégedett, boldog embernek. Ápolt vagy, szép az arcbőröd, ez igényességet sugall.
Olyan munkakörre tippelnék, ahová nem kell magas iskolázottság, de ügyesség igen, és kapcsolatban van a technikával, pl. műszerész, autószerelő, esztergályos stb.
Kedveled a társaságot, de nem vagy központi, hangos figura, inkább néhány közeli baráttal ülsz be egy sörre, mint hogy elmenj egy táncos-zenés helyre. Hobbinak valami nyugis dolgot tudnék elképzelni hozzád: modellezést, horgászást, LEGO gyűjtését stb.
Párkapcsolatok terén kevés az önbizalmad. Fontosabb számodra a párod értékrendje és személyisége, mint hogy tökéletesen nézzen ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!