Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennétek ilyen helyzetben...

Mennétek ilyen helyzetben edzőtáborba?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy országos szinten profi sportolók vagytok és jövő héten van egy edzőtábor. Feltétele a több negatív COVID-teszt, amit az egyesület fizet és intéz.

Nagyszülőkkel egyáltalán nem találkozol, a két szülő közül az egyik már be van oltva, a másik 45 éves. Te mennél?

2021. márc. 23. 13:48
A kérdező szavazást indított:
Mennék
Nem mennék
30 szavazat
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Azt hozzátenném, hogy elég sokan lesznek (30-40+)
2021. márc. 23. 13:51
 2/14 anonim ***** válasza:
50%
Nem.
2021. márc. 23. 14:10
 3/14 anonim ***** válasza:
79%
nem tudom miért ne mennék a helyedben, még ha rettegő lennék is... ha mindenki "negatív", akkor tkp miért kell rettegni a veszedelmes bubópestistől?
2021. márc. 23. 14:12
 4/14 anonim ***** válasza:
44%

Menjel edzotaborba!! Eljenek a magyar profi sportolok!

Nem veszelyeztetsz senki azzal,h te egeszseges vagy es sportolsz!

Senkinek nincs megtiltva,h menjen futni egy kort vagy kiranduljon rendszeresen. Ha nem teszi,az nem a te hibad. Mindenki a sajat immunrendszereert felelos!! Szoktam latni 70 eves futokat is!!

Menj el az edzotaborba es erezd jol magad!

2021. márc. 23. 14:17
 5/14 anonim ***** válasza:
87%
Én elmennék. Ha te is negatív vagy, meg a többiek is, meg a kiszolgáló személyzet is, akkor mi lehet a gond? Gondolom vannak/lesznek versenyek, felkészülési időszak van, a profi sport mehet, szóval nincs itt probléma. Nagyobb eséllyel leszel covidos az élelmiszerboltban sorban állva, mint egy ilyen táborban.
2021. márc. 23. 14:22
 6/14 anonim ***** válasza:
24%
Ha te egy rettegő bohóc vagy( amit már a kérdésed is sugall), akkor ne menj, légyszíves ne tedd tönkre más emberek szórakozását a baromságaiddal.
2021. márc. 23. 14:55
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha ezek a feltételek adottak, mégis miért ne mennék?
2021. márc. 23. 15:07
 8/14 anonim ***** válasza:
43%

Nézd csak, itt van egy szemléletes ábra arról, hogy melyik teszt mikortól, milyen hatékonysággal mutatja ki a fertőzöttséget: [link]

A "több negatív COVID-teszt" nagyon jó, nagyon hasznos, de így sem teljesen nulla a fertőzés esélye.

Én amúgy mennék, viszont a tábor után mindkét szülőtől izolálódnék majd befizetném magam valamelyik tesztre, mert ennyit megér a saját lelki nyugalmam és a szüleim egészsége. (És igen, mindkét szülőtől, sajnos 2 oltás után is lehet pozitív és hordozó az ember, az oltás csak azt garantálja, hogy kórházi ápolásra ne legyen szüksége.)

No, le lehet engem is pontozni.

2021. márc. 23. 15:12
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rettegő bohóc, nem is rólam van szó mert én megyek, hanem egyik csapattársamról akit nem akarnak engedni. Köszi a válaszokat
2021. márc. 23. 16:09
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Na mész?
2021. márc. 23. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!