Mennétek ilyen helyzetben edzőtáborba?
Tegyük fel hogy országos szinten profi sportolók vagytok és jövő héten van egy edzőtábor. Feltétele a több negatív COVID-teszt, amit az egyesület fizet és intéz.
Nagyszülőkkel egyáltalán nem találkozol, a két szülő közül az egyik már be van oltva, a másik 45 éves. Te mennél?
Menjel edzotaborba!! Eljenek a magyar profi sportolok!
Nem veszelyeztetsz senki azzal,h te egeszseges vagy es sportolsz!
Senkinek nincs megtiltva,h menjen futni egy kort vagy kiranduljon rendszeresen. Ha nem teszi,az nem a te hibad. Mindenki a sajat immunrendszereert felelos!! Szoktam latni 70 eves futokat is!!
Menj el az edzotaborba es erezd jol magad!
Nézd csak, itt van egy szemléletes ábra arról, hogy melyik teszt mikortól, milyen hatékonysággal mutatja ki a fertőzöttséget: [link]
A "több negatív COVID-teszt" nagyon jó, nagyon hasznos, de így sem teljesen nulla a fertőzés esélye.
Én amúgy mennék, viszont a tábor után mindkét szülőtől izolálódnék majd befizetném magam valamelyik tesztre, mert ennyit megér a saját lelki nyugalmam és a szüleim egészsége. (És igen, mindkét szülőtől, sajnos 2 oltás után is lehet pozitív és hordozó az ember, az oltás csak azt garantálja, hogy kórházi ápolásra ne legyen szüksége.)
No, le lehet engem is pontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!