Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit reagálnátok, ha a boltban...

Mit reagálnátok, ha a boltban mondaná nektek valaki, hogy menjetek arrébb mert nincs meg a 1,5 méteres távolság?

Figyelt kérdés
2021. márc. 22. 14:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Odébb mennék. Nálam mondjuk ez járvány nélkül is alaptávolság, baromira rühellem ha a seggembe állnak/tolják a kocsijukat.
2021. márc. 22. 15:18
 12/26 anonim ***** válasza:
7%

menjél odébb, hisztigép...

most nem fogok én ugrálni neki, csak mert be van szrva, mert azt mondta a rádió, hogy sugárfertőző az emberiség és alienné válik, ha nem egyedül válogat adott polcsoron...

2021. márc. 22. 15:31
 13/26 anonim ***** válasza:
93%

Puszta kíváncsiság: ha feltételezzük hogy nem létezik semmilyen fertőző betegség, akkor is miért jó vadidegenekhez ennyire közel ácsorogni? Mi acélja? Mire jó?

2021. márc. 22. 15:33
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Elnézést kérnék és arrébb mennék.
2021. márc. 22. 15:35
 15/26 anonim ***** válasza:
94%

Arébb mennék,ha látom, hogy normális,még elnézést is kérnék.

Bár fordítva szokott lenni,sokszor magamba dühöngök és nem szólok,ha tudok,arrébb megyek.

A múltkor inkább már neten rendeltem,nem bántam meg.

2021. márc. 22. 15:36
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Elokapom az AK-47 -esemet, es kezdodik a henteles. Nekem senki sem szolhat be.
2021. márc. 22. 15:40
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondja senki,mert figyelek erre!
2021. márc. 22. 15:42
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem kell vírus, hogy rászóljak a másikra, ugyan másszon már ki a sggemből.

Egész életemben utáltam a sok bnkót, aki azt hiszi, azért mert két mm-re áll mögöttem, vagy szó szerint rámtolja a kocsit, előbb ér a kasszához.

És ha nem tetszik neki, hogy szólok, akkor tötymörgök egy sort előtte. Engem nem érdekel, ha ő bnkó én is tudok az lenni.

2021. márc. 22. 15:42
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

"Puszta kíváncsiság: ha feltételezzük hogy nem létezik semmilyen fertőző betegség, akkor is miért jó vadidegenekhez ennyire közel ácsorogni? Mi acélja? Mire jó?" Mert egy másokat leszaró deviáns. 2020 csak megmutatta, hogy mennyi ilyen gyökér van. Lásd amikor covid-ban elhunytakon röhögnek, hogy úgyis meghalt stb.

Engem már 2020 előtt is idegesített. Rám tolják a k-rva bevásárlókocsit, volt aki belémkönyökölt, miközben előttem is állnak, tehát fizikailag képtelen lennék előrébb menni. Mintha nem érzékelnék a külvilágot, vagy hogy a másik is ember.

2021. márc. 22. 15:56
 20/26 anonim ***** válasza:
77%
Amúgy már unalmas ez a "hiszti" jelző használata, ez nem kisebbíti, hogy egy ostoba tanulatlan bunkó vagy.
2021. márc. 22. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!