Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek fenéken egy...

Fiúk! Szerintetek fenéken egy világos pigmentfolt nézhet ki jól?

Figyelt kérdés
Azon gondolkozom, most hogy közeleg a nyár, hogy fürdőnadrágot vegyek vagy nyugodtan vehetek e egy csinosabb fürdőbugyit ugyanis nagyon bizonytalan vagyok. Nem tudom hogy gáz rejtsem el vagy ne is fogalkozzak vele. Egy kicsit világosabb színű pigmentfolt van a fenekem bal részén, és nem tudom eldönteni hogy ennek ellenére is nézhetek-e ki jól a bikinikben. Sokan mondják hogy nem észrevehető vagy hogy egyedi valaki még mondta, hogy a kerek fenekem formájához kifejezetten jól néz ki. Fiúk, szerintetek így is lehetek vonzó fürdőruhában? Vagy nem gáz? Titeket nem zavarna? Így is jól nézhet ki?

2021. márc. 21. 16:26
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Azzal kapcsolatban gondolom, akik látnak fürdőruhában. Nyilván nem poénból írtam ki a kérdést :D
2021. márc. 21. 21:23
 12/12 anonim ***** válasza:
86%

Ja, hogy így.

Nyugi nem ezen fog múlni a gangbang

2021. márc. 21. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!