Miért olyan hihetetlen, hogy a legvagyonosabb emberek az egész emberiséget kényük-kedvük szerint irányítani akarják?
Miért olyan hihetetlen, hogy összeesküdtek ellenünk a "nagyok"?
Miért olyan hihetetlen, hogy az összes korlátozó intézkedés arra szolgál, hogy mindenkit a lehető legjobban legyengítsenek minden szinten, hogy ezáltal mindenki kiszolgáltatottá váljon, és könnyű legyen uralkodni fölötte?
"Te sajnos nem vagy tisztában az üzleti élet alapjaival"
Légy szíves, hagyd abba! Az eredeti kérdés az volt, hogy a Covid egy összeesküvés-e, üzleti érdekek mentén. A válasz nem.
Nem, az üzleti élet mindig, minden körülmények között ilyen, minden helyzetet igyekszik a saját hasznára fordítani, gyakran nem törődve, kik szenvednek miatta. A Covid kezelése sokkal könnyebb lenne, ha kicsit félretennék a rövid látókörű üzleti érdekeket. Ami meg a törvényes mivoltát illeti. A törvényalkotók is mocskosak ebben, mert nem avatkoznak közbe, sőt még elő is segítik mindezt.
De attól a vírus létezik, a betegek léteznek, az angol variáns létezik, a sok halott létezik. És azok, akik ilyenkor is csak annyit mondanak, kérem az üzlet az üzlet. Nos, azoknak is véres a keze egy kicsit.
'A Covid kezelése sokkal könnyebb lenne, ha kicsit félretennék a rövid látókörű üzleti érdekeket.'
Ebben alapvetően egyetértünk, de irreális az elképzelésed. Az én pénzforrásom is megduplázódott a pandémia miatt. Úgy gondolod, hogy feladnám ezt a 100%-os növekedést az emberek miatt? Soha. És biztos vagyok abban, hogy egy ember sem tenné ezt, legalábbis olyan nem, aki az üzleti világban érdekelt. És én csak egy hangya vagyok a Tesco mellett. :)
Kedves 25-ös! Sajnos ez a gondolkodás tartja abban a helyzetben az emberek jelentős részét, amit te is felvázolsz.
Ha ugyanis "pénzéhes" lettél volna, akkor most nem tudnák elvenni a bevételi forrásodat, mert már régen volnának kamatozó befektetéseid. És attól még, hogy gazdag vagy, bőven segíthetsz az embereknek, és empatikus lehetsz velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!