Mentettél már meg valakit?
Figyelt kérdés
Legyen szó apró sérülésről vagy akár az illető életéről.2021. márc. 20. 00:35
1/12 anonim válasza:
Sosem lehet tudni. Egy jó szó is életet menthet, és nem tudod meg.
2/12 A kérdező kommentje:
Tökéletesen igaz. Ha ennyivel is sikerült egy ember életét jobbá tenni, annak a sztorija is érdekel.
2021. márc. 20. 00:50
4/12 anonim válasza:
Hát nem megmenteni, de egy lány olyan erős migrénben szenvedett, hogy összegörnyedten hányt az utcán, és én hazatámogadtam.
Elmondása szerint egyedül képtelen lett volna hazajutni ilyen állapotban.
5/12 anonim válasza:
Igen. Egy depis not a mai napig is tamogatok lelkileg meg tanacsokkal!
N
Szepen jon helyre. Hatvanyozottan jon helyre a hangulata! A pszichologusa meg hulyesegekkel traktslta meg eloszedte a multbol a faji dolgokat. Ami nem jo. A pszichologus csodot mondott. Igazabol elmehetnek eletvezetesi tanacsadonak. :)
6/12 anonim válasza:
Exemet 2 rendőr társaságában mentettem ki a drogos faszija lakásából aki fogvatartotta 1 hete
7/12 anonim válasza:
Részeget, bokorba eső idős embert, magas cukros személyt.
8/12 anonim válasza:
Nem tudom, annak számít-e. Kiközösített embereket szoktam felkaros is és bevonni a közössègbe.
9/12 anonim válasza:
Egyik barátnőmmel sétáltunk a buszpályára, ő épp a telefonján matatott nagyban és a zebrán sem tette el. A sulink a város szélén volt, és pont olyan szakaszon, hogy az emberek elfelejtik, hogy az már/még lakott terület. Szóval egy busz jóval 50 felett száguldott, a csajszi meg kilépett elé és én rántottam vissza. Bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha nem sikerül érte nyúlnom...
10/12 anonim válasza:
9-es, megtanulta volna, hogy nem zombulunk nyílt utcán.
Nem sajnálom a telefonbzernyákokat, a sofőrt annál inkább, aki elcsapja az ilyen idiótákat véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!