Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azokról az...

Mit gondoltok azokról az emberekről, akik 1 év után sem bírnak egy online videóhívásba ÖNÁLLÓAN, segítség nélkül odatalálni és becsatlakozni?

Figyelt kérdés
Nem életképtelenek picikét, még akkor is, ha 50 évesek? Munkahelyről hogy nem rúgják ki őket, ha ennyire önállótlanok, pláne, ha olyan munkát végeznek, amit más is tudna végezni, mert nem igényel különösebb munkatudást? Egyébként a WC-re hogy találnak ki ennyi ésszel?

2021. márc. 17. 12:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%

Máshol nem tudom, hogy hogy megy, mi mindig kiküldjük e-mailben a linket előre, és így okoz gondot sokaknak a csatlakozás.

2021. márc. 22. 08:00
 12/14 anonim ***** válasza:
51%
Nem, egyáltalán nem önállótlanok, és nem is buták, sőt mondhatjuk épp az ellenkezője, önállóak és okosak! Egyáltalán nincs szükségük arra, hogy videohívásban mások segítségét kérjék bármiről is, hanem képesek a saját feladataikat, munkájukat önállóan videotelefonálgatás nélkül megoldani! Nem igénylik azt, hogy a munkáik minden apró részleteit másokkal megvitassanak, meg pletyikázzanak naphosszat online. Meg tudják oldani egyedül is!
2021. márc. 22. 11:05
 13/14 anonim ***** válasza:

Mondjuk egy nemzetközi konferenciát hogy oldasz meg egyedül, másokkal való kommunikáció nélkül?

2021. márc. 22. 11:07
 14/14 anonim ***** válasza:
51%

40 vagyok, és egyáltalán nincs szükségem arra, hogy videotelefonálgassak! És nem is szeretném, hogy bárki lássa, hogy mikor épp hol vagyok, mit csinálok, kivel vagyok, stb.

Videofelvételt tudom bármikor készíteni és elküldeni bárkinek emailen, ha ez annyira fontos lenne. Hívásokra élesben nem vagyok hajlandó!

Nagyon kevés az a helyzet, ahol ez annyira életfontosságú! Ott használják, nem arról van szó, hogy ellenzem, de nekem szükségem nincs rá! Ennyi

2021. márc. 22. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!