Tegyük fel hogy ha otthon maradsz egy teljes évig úgy hogy SENKIVEL nem tarthatod a kapcsolatot semmilyen módon akkor 100 millió Ft üti a markodat. Mivel töltenéd az időt hogy ne gárgyulj bele mentálisan ebbe az időszakba?
Kérdező, szerintem az nem kommunikáció, hogy kérdésekre válaszolok. Mert egyoldalú. De végülis nem gond. Lehúzom a listáról, a többi marad
Kipróbálnék minden receptet, amit valaha terveztem, telezabálnám magam minden nap, aztán kőkemény diétába és edzésbe fognék, hogy ledolgozzam. :D
Megírnám az összes könyvet / verset / dalszöveget / blogot, ami csak valaha eszembe jutott.
Megtanulnám gitáron az összes kedvenc zenémet.
Megnéznék minden filmet, sorozatot, elolvasnék minden könyvet, végigvinnék minden játékot, ami valaha is érdekelt.
Az utolsó szekrénysarokig patyolat tisztára takarítanám a lakást, mindent átrendeznék úgy, hogy maximálisan ki legyen használva a hely és jól nézzen ki.
Pontos terveket készítenék arról, hogy az 1 év lejárta után miket fogok csinálni, hova fogok menni, mire fogom költeni a pénzt. Ha utólag kapom meg...
Ha előre, akkor szintén befektetném valamibe és kitalálnék valami értelmes vállalkozást.
Deee egyébként valószínűleg a 2. hónap környékén már elkezdenék teljesen becsavarodni... :D Úgyhogy az ilyen jóga-meditáció témába is bele kéne mélyednem, mert ha nem megyek le közben alfába, akkor tuti, hogy feladom, csesszék meg a pénzt, nekem muszáj felhívnom valakit... :D
Az alap, hogy legyen egy biztos jövedelmed,(otthoni munkával) mert anélkül nem működik.
Legalább annyi, hogy az alapvető szükségleteket, számlákat fedezni tudd.
A többi már gyerekjáték!
(8-as vagyok)
Edzes ,munka,olvasas,tovabbkepzes a munkamhoz.
Uj szakmak kitanulasa,barkacsolas.
Ideiglenes kutyabefogado lennek : tanitanam a kutyat,h gazdahoz kerulhessen. Az ideiglenes befogadoknak altalaban adjak a tapot es fedezik az otthoni koltsegeket!! Igy akar tobb kutyat is tarthatnal!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!