Vajon miért van ennyi irigy ember Magyarországon?
Szerintem nem lenne annyi irigy ember, ha az irigyeknek nem lenne indoka irigykedni.
Értsd: egy jól kereső ember nem fog azzal foglalkozni, hogy Pistáék CSOK-ból építenek egy hodályt a faluban, de Gizike, akit otthagyott az élettársa, és egyedül neveli a gyerekét havi nettó 150 ezerből, három műszakban dolgozik, és egy önkormányzati lakásban lakik, na ő valószínűleg igen.
És az utóbbi embertípusból sokkal több van az országban. Az emberek szegények.
-Brutális nagy társadalmi szakadék.
-Szándékos társadalmi uszítás, propagálás az elégedetlenkedésre, hogy az ember még többet akarjon, olyat amit meg sem engedhet magának, lehetőleg hitelből, csak hogy ő is mutathassa hogy valaki az életben.
-Szerintem a világon nincs olyan hely, ahol általánosságban az emberek a másik ember sikerétől lennének boldogok, akihez semmi közük.
Nem tudom ki hogy van vele, de a cégeim jól mennek, nemrég vettem egy új házat az alföldön.Néha szoktam mosolyogni az embereken mikor reggel tárgyalni ülök az új Land Roverben, ők meg várják a buszt, kiabálnak, koszosak, ordítoznak, buszon lökdösődnek, mert nincs ülőhely.
Ilyenkor mindig eszembe jutott, hogy jó ha adok az alkalmazottaknak egy kis pénzt, hogy dolgozzák szét magukat, én meg élvezem a hasznát.
Akkor ezek szerint nem csak a környezetemben van ilyen.
Már csak engem az érdekelne, hogy mit lehet tenni? Elkerülni szinte lehetetlenség, - Mivel faluban élek.
Azt már írni sem akartam, hogy több autóm is, amit használok.
Van egy AMG g merci is.
Ha még nem láttál ilyet megmutatom milyen a kormánynál csücsülni.
Ezért is mosolygok az ilyen turbójóskákon, kb így hívjuk aki minden reggel felkel bemegy dolgozni, aztán hó végén van 120-130 ezer a zsebben, mert én van mikor a szervízben otthagyok 500 ezret ha rossz a kocsi.
További szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!