Írnátok nekem tapasztalatokat, miről ismertétek fel, hogy alkoholista a párotok, és mit tettetek?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy voltak-e jelek a kapcsolat élején, vagy józan életűből később függő lett, elhagytátok-e, vagy kitartottatok-e mellette.2021. márc. 13. 11:35
1/6 anonim válasza:
Csak a kocsmába érezte jól magát és minden rendezvény az ivásról szólt. Elhagytam.
2/6 anonim válasza:
Hogyhogy miből?! Gyakran be van b..va!
3/6 anonim válasza:
Az alkoholizmust nem túl nehéz felismerni. Ez nem olyan, mint a fű, ahol Visine szemcsepp használata után arról sem tudsz, hogy kipróbálta-e már.
4/6 A kérdező kommentje:
Nyilván a gyakori részegség intő jel. Történetek érdekelnek! Olyan érdekel, hogy a kapcsolat elején volt ami aggodalomra adott okot. Vagy soha nem ivott az illető,aztán egyszer csak elkezdett vedelni
2021. márc. 13. 19:04
5/6 anonim válasza:
Nekem az volt az intőjel, hogy munka után kocsma. Szombaton ivás. Minden sztori a kocsmában kezdődött.Egy standolos randinak ötször futottunk neki, mert másnapos volt. Egyszer hajnal kettőkor felhívott és minden ri.nancnak elhordott. Másnap reggel strand helyett visszakapta a cuccát és azóta ihat.
6/6 anonim válasza:
szörnyű az élet alkoholistával egy fedél alatt élni. bevizel az ágyába, büdösít rettentően, főleg ha mosakodás fürdés nélkül fekszik le. Nem lehet vele elmenni sehova, mert mindenhol csak a piáláson jár az esze. Igénytelenek rettentően. Kocsmalátogatók napi szinten. El hagyni el lehet az alkeszt, ha nem köt összer vele közös vagyon. De ha összeköt vagyon, akkor sajna marad a kínlódás vele. Ezt látja a gyereke, így nől fel, hogy az apuka mindennap 3 sör vagy felesek vagy sangria poharat emelgeti nap mint nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!