Ez normális?
Nem normális.
Az 5 az nagyon sok.
Általában jó ha az embernek egy barátja van akiben igazán bízhat, de sajnos az is ritka.
Szerintem ez az 5 ember sem olyan akivel örök életű barátságot tudnátok ápolni.
De ha tényleg igazi barátok akkor szerencsés vagy, hogy van 5 ilyen ember melletted. :D
Ha az az öt ember valóban olyan, akik nagyon közel állnak hozzád, bármit elmondhatsz nekik és minden helyzetben számíthasz rájuk, akkor azt kell hogy mondjam, hogy ezzel valószínűleg jóval túl is teljesítetted az átlagot, szóval nyugi! :)
Egyébként volt alkalmam erről elég sok diszkurzust váltani észak-amerikaiakkal, és nekem úgy jött le, hogy a kevés de valóban igaz barát az eléggé jellemző az itthoni társadalomra. Nem tudom hogy ez egy Európa vagy egy K-Európa specifikus dolog-e, esetleg csak ránk, magyarokra jellemző, viszont itthon a legtöbb ember tényleg inkább az igaz, hosszútávú baráti kapcsolatokat keresi, amiket fenntartani elég sok munka, tehát olyan hú de sok valóban igaz barátja szvsz nem is lehet az emberknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!