Miért nem jön össze semmi az életemben?
Én eladnám a lelkem.
Bár ez nem az ezotéria témakör. :D
2021. márc. 12. 14:22
Azért, mert pszichés beteg vagy. Sajnálom, de az az igazság, hogy őket alig veszik emberszámba, hozzáteszem jogosan. A legtöbb beteg képtelen a normális viselkedésre. Mielőbb kezeltesd magad!
2021. márc. 12. 14:34
3/11 A kérdező kommentje:
2 es már meg se haragudj de úgy beszélsz rólam mintha én bolond lennék pedig egyáltalán nem vagyok az a pánikbetegség az nem azt jelenti hogy bolond valaki hanem hogy gyenge az idegrendszere ki vannak készülve az idegei a sok rossz dolog miatt amik történtek vele. Szedek gyógyszert a betegségemre de ép elméjű ember voltam mindig is csak az a baj hogy nagyon peches vagyok semmi nem sikerül :(
3
Hát de pont ez az. Nem sértésből írtam. Ha nem bírjátok a mindennapi stresszt, akkor ne várjátok, hogy átlagos emberként viselkedjenek veled. Nagyon sok munkahely kiesik így, a vállalkozás szintúgy.
2021. márc. 12. 14:51
5/11 A kérdező kommentje:
Hát akit megállás nélkül stressz helyzetek érnek az előbb utóbb besokal aztán jönnek az ilyen betegségek.
Ez nem igaz. Egy egészséges ember nem lesz pszichés beteg a stresszes helyzetek miatt. A környezetemben egyről sem tudok. A mindennapi stresszel igenis meg lehet birkózni. Vagy szerinted mindenki pánikbeteg? :D
2021. márc. 12. 15:03
7/11 A kérdező kommentje:
aki egy kicsit is érzelmes gyenge lelkű ember az előb utóbb sajnos megbetegszik és pont ez a baj hogy az kapja meg ezt a betegséget aki nem érdemli meg.
A felfogás maga a probléma. Miért érdemli meg az érzelmes ember a sikert? A társadalmat nem ez alapján építjük.
2021. márc. 12. 15:10
Szia! Pánikbetegként írom, hogy félig-meddig igaza van az előttem hozzászólónak, mivel nem vagyunk nagy számban félig nekünk kell alkalmazkodni a világhoz. Sok egészséges ember nem tud mit kezdeni a pánikbeteg emberrel, annak a szorongásaival, kiakadásaival, frusztráltságával, depressziójával. Hogy a betegségünk miből ered, azt nem tudom, sokszor valóban irracionális a félelmünk vagy a testünk reakciója egy-egy helyzetre. Mindennapi stressz mindenkinek van, mi valamiért érzékenyebben reagálunk ezekre a dolgokra. A nagy büdös igazság az, hogy vagy alkalmazkodunk, vagy b*szhatjuk az életünket úgy ahogy van. És hidd el, jobb ha nem süllyedsz el a lelki mocsárban örökre.
26/L
2021. márc. 12. 15:38
10/11 A kérdező kommentje:
9 es szerintem meg igenis sok pánikbeteg van szerte a világon és egyre csak több lesz. Benne vagyok pánik meg szorongó betegek csoportjában ott is rengetegen küzdenek ezzel a betegséggel sajnos. Sokan a poklot élik át mert olyan testi tüneteket produkál ez a betegség minta tényleg lenne valami komoly suervi baj aztán nincs. Jó magam is már tavaly október óta küzdök ezzel a betegséggel a kínokat élem át és sokan azt mondják ez a betegség fejben dől el a nagy francokat akinek már olyan súlyos az állapota azon nem. segít semmi csak a gyógyszer de sajnos sokan még gyógyszer mellett is rosszul vannak. Szóval sehogy sem jó :(
Kapcsolódó kérdések: