Nem jelentem meg a munkaügyibe, megvonják a TB-m?
14 nappal ezelőtt kellet volna visszamennem a munkaügyibe.
Viszont csak ez ma jutott eszembe, támogatást nem kapok azonban fizetik a TB-m mivel nincs jövedelmem és semmi tulajdonom.
Azonban olvastam hogy valószínű töröltek a nyilvántartásból mint MUNKANÉLKÜLI mert nem jelentkeztem le, így akkor megfogják vonni a TB-m is vagy az marad?
Nem küldenek értesítést hanem simán kitörölhetnek, max. 8 napon túl van idő igazolással bemenni.
SZÓVAL A KÉRDÉS MI HÁTRÁNYOM LEHET BELŐLE HOGY TÖRÖLNEK ÉS ÍGY AKKOR A TB TÁMOGATÁS IS MEGSZŰNIK.????
Előre is köszönöm.
22/f
Önkormányzati támogatást kaphatsz, ki kell tölteni a nyomtatványt. Intézd, mert azért a semmiből nehéz kifizetni kb. 8 ezer ft-ot.
Ha közben orvosi ellátásra lenne szükséged, több tízezer ft-ba is kerülhet. Csak egy vérvétel néhány éve 2 ezer Ft volt.
Azzal tudlak vígasztalni, hogy hamarosan minden megváltozik a földön.
Az emberi kormányzatok megszűnnek és Isten égi Királyságának uralma alatt élhetünk!
3as.
Először a nagy nyomorúság jön, az Antikrisztus és a fenevad bélyege amiről írva van:
-senki sem vehet sem eladható csak akin található pecsétje, neve vagy nevének számít ami 666- amitől az embereknek majd fekély lesz a testükön mind akik ezt felveszik, aztán ha ez lejár és ennek a büntije; jön a Hawaii .
De az egész világ követni fogja és felveszi, csak az nem aki hisz és nagyon bízik majd Isten ellátásában.
Ez le van írva.
jelenések könyve 14resz és a tobbi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!