35-36eves férfi aki nem képes egyedül megalnia a helyet (saját albérlet, munka) miért hazudok ősze vissza egy olyan nőről aki nem is bántotta?
Mi bajod?
Idejössz dühöngeni mint egy idióta. Úgy él ahogy akar. Foglalkozz a saját életeddel. Viszont a helyedben elgondolkodnék miért használnak ki téged ilyen stílussal meg ennyi ésszel. Ja és nem vagyok a "drágád". ;)
"Téged miért érdekel vagy miért nem tudsz érdemleges választ írni? Ezt fölösleges volt!"
Talán mert anélkül hogy tudnánk ez téged miben befolyasol mégis milyen választ vársz?
Pletyizesre ott a saját valódi kozeged. Mi azt se tudjuk ki az a fickó és ebből mennyi az igazság
Fölösleges kérdésre fölösleges válasz
Ilyen nő kell nekem,veled biztosan fantasztikus lehet az élet de ezt most komolyan mondom,veled nem lenne unalmas az élet.
Sok féle ember van,ő egy ilyen fajta volt,tudom nehéz de engedd el,nincs értelme erőlködni vele,hagyd rá,tudom most rosszul esik de idővel jobb lesz,ilyen emberekkel jobb is ha megszakítod a kapcsolatot,mindig tanul valami újat az ember.
15.Nagyon szívesen.
14,voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!