Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 35-36eves férfi aki nem képes...

35-36eves férfi aki nem képes egyedül megalnia a helyet (saját albérlet, munka) miért hazudok ősze vissza egy olyan nőről aki nem is bántotta?

Figyelt kérdés
2021. márc. 10. 10:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%

Mi bajod?

Idejössz dühöngeni mint egy idióta. Úgy él ahogy akar. Foglalkozz a saját életeddel. Viszont a helyedben elgondolkodnék miért használnak ki téged ilyen stílussal meg ennyi ésszel. Ja és nem vagyok a "drágád". ;)

2021. márc. 10. 11:37
 12/17 anonim ***** válasza:
67%
Ha ilyen hülye voltàl hogy el tartottad, akkor meg is érdemled.
2021. márc. 10. 11:43
 13/17 anonim ***** válasza:
58%

"Téged miért érdekel vagy miért nem tudsz érdemleges választ írni? Ezt fölösleges volt!"

Talán mert anélkül hogy tudnánk ez téged miben befolyasol mégis milyen választ vársz?

Pletyizesre ott a saját valódi kozeged. Mi azt se tudjuk ki az a fickó és ebből mennyi az igazság

Fölösleges kérdésre fölösleges válasz

2021. márc. 10. 12:00
 14/17 anonim ***** válasza:
41%

Ilyen nő kell nekem,veled biztosan fantasztikus lehet az élet de ezt most komolyan mondom,veled nem lenne unalmas az élet.

Sok féle ember van,ő egy ilyen fajta volt,tudom nehéz de engedd el,nincs értelme erőlködni vele,hagyd rá,tudom most rosszul esik de idővel jobb lesz,ilyen emberekkel jobb is ha megszakítod a kapcsolatot,mindig tanul valami újat az ember.

2021. márc. 10. 12:30
 15/17 A kérdező kommentje:
14 kösz legalább te egy értelmes válasz tudtál adni. Többinek nem ment van ilyen!
2021. márc. 10. 21:38
 16/17 anonim ***** válasza:

15.Nagyon szívesen.

14,voltam.

2021. márc. 11. 21:30
 17/17 anonim ***** válasza:
69%
Összejöhetnétek!! 😍 A két birka!
2021. márc. 11. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!