Hány éve Gyakoriztok és miért kezdtetek el? Mi tetszett meg az oldalban?
Én vagy 5-6 éve mert unatkozás közben lefoglal picit.
Ráadásul egyik barátnőmet is itt ismertem meg ami sok élménnyel szolgált. :3
Meghalt apám, testvérem elkezdte tönkrevágni anyámat és engem. Tanácsokat kértem itt, és sok kedves választ kaptam, ami segített. Voltak bunkók is, de az majdnm minden kérdés alatt van.
Ezért. Ez régen volt, aztán itt ragadtam.
Ez a 2. aktív évem itt, de 2018-ban regisztráltam, egy matek házi miatt, amit nem értettem és egy válaszoló linkjére voltam kíváncsi. Sokat segített :D
Előtte is többször ide irányított a Google, utána is, szóval maradtam, mert hasznosnak találtam az oldalt. Manapság "csak" az Emberek kategóriában vagyok aktív.
2014-ben írtam ki az első kérdésem. Párkapcsolati tanácsokat vártam. :D Azóta is aktív vagyok itt.
26N
Kb. 2010-ben kezdtem a GYK-zást. Tetszik benne, hogy lehet privátozni, bár a korábbi, piros jelzés ilyen esetben tetszetősebb volt.
Változatos személyek vannak rajta, néha találni 1-1 értelmes hozzászólást, személyt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!