Az utcán idegen ember levideózott. Ha valahol meglátom a videót, mit tudok tenni? Sért ez valamilyen személyes jogokat? Veletek is volt-e ilyen, ti bosszankodtatok, vagy tettek valamit?
Hazafelé tartottam munkából. Ez évekkel ezelőtt történt. Részeg tinisrácok egy csoportja beszólogatott, aztán amikor ignoráltam őket, még durvábbakat mondtak. Buszra vártam. Matatni kezdtem a táskámban, telefonáltam, erre kb őrjöngeni kezdtek. Amikor odanéztem, láttam, hogy videóznak is.
Sima fekete téli kabát volt rajtam. Voltam minden k-rva, r-bnc, nézz ide k-rva sorolhatnám. Végig ignoráltam őket, fáradt voltam, haza akartam csak jutni.
Nem tudom mit csináltak a felvételekkel, igazából lövésem sincsen, mert semmi vicceset nem csináltam.
De sikerült elb.szniuk a nap további részét, nehezen viselem az ostoba falkaszintű rosszindulatot.
Lehet aki levideózott téged csak tesztelte a telefont, milyen videót csinál?
Amúgy megértem, hogy rosszul esett.
Köszönöm a válaszokat.
Tényleg nagyon kevés az esélye, hogy pont rá akadok a neten.
És igen bosszantó, az #5-éhez mérve, az én esetem eltörpül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!