6278 új fertőzött és 152 halott, teljesen egyértelművé vált, hogy szigorítás kell. Mikor lesz végre több intézkedés bevezetve?
Figyelt kérdés
A jarvany 3. hulláma pusztítóbb mint az első 2, lazításának nincs itt az ideje. Én már például a Dobogókői kajáldát is feljelentettem,ért láttam, hogy a kinti padokon 40-50 ember eszik, undorító már az emberek nemtörődömsége és alapvető hozzáállása.
Amikre szerintem szükség van:
2 hónapig tartó
- kijárási tilalom nappal
- csak élelmiszerbolt és gyógyszertár nyitvatartás
- szigorúbb és több rendőri intézkedés
Egyetértetek?
2021. márc. 4. 08:53
31/32 anonim válasza:
Kérdező, te nyugodtan maradj otthon két hónapig, de én élni akarok, és már a falra mászok ettől a sok korlátozástól, amiben ráadásul semmi logika nincsen. És nem vagyok vírustagadó, mielőtt valaki ezzel jönne, de túlzás, ami egy éve, de főleg az elmúlt pár hónapban megy.
32/32 anonim válasza:
Akik lepontozták a #28-as válaszom, azok ugye tisztában vannak vele, hogy nem én döntöttem az intézkedésekről, nem én hoztam a rendeletet?? Kár engem lepontozni, nem az én ötletem volt, én csak infó miatt linkeltem mert ez volt a kérdés. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!