Van olyan akinek ismerőse lett öngyilkos a felesleges korlátozások hatására?
"Ha lenne eredménye a korlátozásoknak"
Az 1918-as járvánnyal és a jelenlegivel kapcsolatban is azt támasztják alá a kutatások, hogy a szigorú korlátozásokat bevezető államok sínylik meg a legjobban gazdaságilag. Szóval túl azon, hogy együtt kell élned a tudattal, hogy a gazdaság oltárán nyugodt lélekkel feláldoznád szegény nagyit, még tényszerűen sincs igazad.
" hogy a szigorú korlátozásokat bevezető államok sínylik meg a legjobban gazdaságilag"
Na, én is Müller Cecília lettem.
Ők sínylik meg a legkevésbé.
"Aki betegségben hal meg az nem áldozat.Áldozat az lehet akit megöltek."
Ha ettől alszol nyugodtan, akkor hidd csak ezt.
Annyira bizarr, hogy szemmel láthatóan mindenki eljut addig, hogy a gazdaság jelenlegi működési módjával van a baj, azért nem kezeli sok ország rendesen a járványt, mert elképzelés sincs, hogyan lehetne a gazdaságot pár hétre takarékba tenni. De ezek után senki se mondja, hogy a kapitalizmusnak nincsenek halálos áldozatai.
29, ha megállna a gazdaság pár hétre, eltűnne szerinted a vírus? Nem hiszem, de hogy sokan csődbe mennének, az biztos. Közülük nagy eséllyel lenne sok öngyilkos is.
Innentől kezdve ez egy diktatorikus döntés lenne, mivel enélkül is megvan mindenkinek a joga felmondani, és otthon maradni. Ha van tartaléka akkor no problem, ha nincs akkor éhenhal. Ha a gazdaságot erőszakkal leállítják, akkor nincs választás. Akkor akinek van tartaléka, az túléli, akinek nincs annak annyi.
Szerintem hadd döntse el mindenki, hogy neki személy szerint melyik út a túlélhetőbb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!