Mi a legveszélyesebb dolog, amit valaha csináltál?
Figyelt kérdés
Hogy sült el?2021. márc. 1. 13:32
11/18 Gyakori93 válasza:
6-os vagyok! Gondoltam, hogy lesz olyan aki nem hiszi el. Hiszen, az interneten mindenki azt ír amit csak akar.
De nem is nagyon érdekel ez engem.
A lényeg, hogy a két kislány és a mama élve meguszta ezt a tragédiát!
További szép napot!😉
12/18 anonim válasza:
Éppen most vezettem 30 kilométert fék nélkül (minimálisan működik). Szerencsére üresek az utak.
13/18 anonim válasza:
Felszívtam másfél pakk ismeretlen eredetû fehér port az orromba. Lefutottam tőle 34 kilómétert, másnap nem bírtam lábra állni.
14/18 anonim válasza:
13
És a végén kiderült, hogy csak placebo volt? :D
16/18 anonim válasza:
Majdnem feleségül vettem egy nőt. Öngyilkosság 😆
18/18 anonim válasza:
El mész a biklibe, hogy behúzod előlem a megfogalmazódott kérésesemet. Most írtam le erre a tiédet adja be tovább lépésnél! Az én kérdésem így szólt pontosan: "Mi volt a legveszélyesebb, dolog amit csináltál valaha?" Így én nem teszem fel újra már. ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!