Hogy szoktak az emberek munkát találni?
Az önéletrajzodat beadod a munkahelyekre, ahol állást kínálnak, vagy csak úgy beadod cégekhez.
Vagy, egyszerűen megkérdezed valahol, hogy nem keresnek-e munkaerőt. :-)
Kérdező, te üvegbúra alatt éltél eddig?
Az osztálytársaid, ismerőseid, barátaid hogyan találtak állást?
4# jó a kérdésed. Őszintén megvallom, nem tudom, fogalmam sincs. Van 4 dolgozó testvérem, akikről úgyszint fogalmam sincs hogyan találtak munkát. Nem közölték. De az iskola is vicces volt, mert én 8 külön iskolába jártam (többnyire költözés miatt), és az osztálytársaim mindegyike teljesen más munkahelyekre kerültek. Valaki reptéren dolgozik, valaki erősáramokkal, a bátyám pl egy videóstúdióban, stb, stb. Mindenki máshol dolgozik, legtöbbjük még csak nem is szakmájukban helyezkedtek el. Egyedül a szüleim, akik szakmában vannak, apám zenész, és stúdiótulajdonos, anyám meg ápolónő (szerű)...
Szóval nincs egyértelmű megoldása annak, hogy ki hol/hogyan talál(t) munkát, csak kivételes esetekben.
Még sohase hallottál olyasmiről, hogy "álláshirdetés"...????
tele van vele a net!
Meg amúgy ezekkel soha nem beszélgetsz? VAgy esetleg süketnéma vagy?
6# 12osztály.+ECDL,jogsi,masszőr
De szakmai tapasztalatom sok van a kulturális és szórakoztatóiparban.
8: és még sose hallottál álláshirdetős portálokról?
:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!