Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Létezik olyan ember, aki...

Létezik olyan ember, aki szereti a koronavírust, örül neki hogy van?

Figyelt kérdés
2021. febr. 28. 17:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Biztosan van
2021. febr. 28. 18:30
 12/17 anonim ***** válasza:
16%

#10:

Látod, a sok hómofisz-próféta lepontoz, mert nekik jó a bezártság meg a szájzár, meg hogy konkrétan korlátozva van a szabadság, hogy az életük nagyrészét a lakásban rohadva élik és a szertteiket max. egy kib*szott képernyőn keresztül látják. Fel nem tudom fogni, hogy ez ki a f*sznak jó így.

2021. febr. 28. 19:16
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

12

9-es voltam.

Rendszeresen találkozom Apummal, a barátaimat áthívom magamhoz, szoktam túrázni, futni, nemsokára előkaparom a bringámat is. Ha nem lesz durvább a helyzet, szervezek egy kis bringatúrát is, vonaton úgyis maszkban leszünk, tekerés közben meg eléggé messze egymástól.

Most edzettem több, mint 1 órát otthon, tegnap futottam a parkban, ahol más futók, kutyasétáltatók, babakocsisok voltak.

Semmiféle bezártságot nem érzékelek.

Annyi, hogy eleve jó, ha hetente egyszer eljutnék helyekre, ha nem lenne vírus.

De én eleve úgy élnék, hogy reggel 7-kor otthonró el, este 10-re haza, a maradék időben kellene tanulnom és a háztartást intéznem.

Tehát lehet, hogy én kirívóan eltérő helyzet vagyok, de azért azt a fajta hisztit, amit egyesek levágnak, nem tudom elfogadni. Amúgy van ország, ahol durvábbak a korlátozások.

2021. febr. 28. 19:23
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretem a koronavírust, és nem örülök neki, hogy van.

Tagadhatatlan viszont, hogy baromira felgyorsította a digitalizációt, és olyan fejlesztések jönnek ki sorban, amire évek óta vártam, és nem értettem, miért nem terjedtek még el.

2021. febr. 28. 19:50
 15/17 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:

#10 #12: az a baj, hogy gyakorin az a réteg van jelen, akik amúgy is ilyen életet éltek - kivétel volt ez alól a home office meg a távoktatás.

Én totál megértem őket, hogy ez most így nekik tök jó, cserébe ők nem értenek meg engem, hogy mennyire hiányzik egy koncert, egy mozi, egy étterem, és éppcsak nem veszik a fejem monitoron keresztül, mikor leírom, hogy nyithatnának már. Ráadásként olykor legyilkosoznak, konteósoznak, és megmondják, hogy mely (számomra ismeretlen) ál-hírportálokról tájékozódok.

Emellé én szoktam lenni az önző, aki csak magára gondol, és nem igaz, hogy nem bír otthon ülni a seggén... Nem is értem, én miért nem mondom meg nekik, hogy miért nem takarodnak el otthonról.

Egy mondaton belül szokták saját magukat beforgatni, mint a fél IQ-s bűnözők a rendőrségen.

2021. febr. 28. 21:53
 16/17 anonim ***** válasza:
A kettes válaszoló tipikus tévénéző. Meggyőző, normális érvek helyett jönnek az ilyenek a konteózással, vírustagadózással. Gúnyolódhatsz, csak éppen érdemes lenne megnézned mit mondott Cecília erről az egész cirkuszról. Ez nem kamuoldal. 1:16-tól a lényeg https://www.youtube.com/watch?v=cxbxPbv8Emc&t=96s Miért zavar az téged, ha valaki nem akarja beoltatni magát?
2021. márc. 2. 13:01
 17/17 anonim ***** válasza:
#15 mondasz valamit. S képtelenek felfogni, hogy nem dolgozhat mindenki home Officeba. Vagy egy vendéglátós ezért tanult évekig? A kedvencem az, hogy előadják, hogy lehet otthon is edzeni. Mond meg ezt a vízi sport kedvelőinek. Annyira értenek hozzá, hogy ezt is megszakértik. Nem a vírus itt a probléma, hanem a kárörvendés, rosszindulat, ami egyeseknél a felszínre tört. Egy biztos, legalább lehet az ilyen embereket szelektálni, s majd jól egyedül maradnak. Ez a része talán pozitívum. Hozzáteszem, én is introvertált vagyok, de kiállok, ahol csak lehet azokért az emberekért, akik élni szeretnének. Amúgy mi a frászér nem marad otthon az, aki fél ettől a hű de veszélyes vírustól?
2021. márc. 2. 22:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!