Létezik olyan ember, aki szereti a koronavírust, örül neki hogy van?
#10:
Látod, a sok hómofisz-próféta lepontoz, mert nekik jó a bezártság meg a szájzár, meg hogy konkrétan korlátozva van a szabadság, hogy az életük nagyrészét a lakásban rohadva élik és a szertteiket max. egy kib*szott képernyőn keresztül látják. Fel nem tudom fogni, hogy ez ki a f*sznak jó így.
12
9-es voltam.
Rendszeresen találkozom Apummal, a barátaimat áthívom magamhoz, szoktam túrázni, futni, nemsokára előkaparom a bringámat is. Ha nem lesz durvább a helyzet, szervezek egy kis bringatúrát is, vonaton úgyis maszkban leszünk, tekerés közben meg eléggé messze egymástól.
Most edzettem több, mint 1 órát otthon, tegnap futottam a parkban, ahol más futók, kutyasétáltatók, babakocsisok voltak.
Semmiféle bezártságot nem érzékelek.
Annyi, hogy eleve jó, ha hetente egyszer eljutnék helyekre, ha nem lenne vírus.
De én eleve úgy élnék, hogy reggel 7-kor otthonró el, este 10-re haza, a maradék időben kellene tanulnom és a háztartást intéznem.
Tehát lehet, hogy én kirívóan eltérő helyzet vagyok, de azért azt a fajta hisztit, amit egyesek levágnak, nem tudom elfogadni. Amúgy van ország, ahol durvábbak a korlátozások.
Nem szeretem a koronavírust, és nem örülök neki, hogy van.
Tagadhatatlan viszont, hogy baromira felgyorsította a digitalizációt, és olyan fejlesztések jönnek ki sorban, amire évek óta vártam, és nem értettem, miért nem terjedtek még el.
#10 #12: az a baj, hogy gyakorin az a réteg van jelen, akik amúgy is ilyen életet éltek - kivétel volt ez alól a home office meg a távoktatás.
Én totál megértem őket, hogy ez most így nekik tök jó, cserébe ők nem értenek meg engem, hogy mennyire hiányzik egy koncert, egy mozi, egy étterem, és éppcsak nem veszik a fejem monitoron keresztül, mikor leírom, hogy nyithatnának már. Ráadásként olykor legyilkosoznak, konteósoznak, és megmondják, hogy mely (számomra ismeretlen) ál-hírportálokról tájékozódok.
Emellé én szoktam lenni az önző, aki csak magára gondol, és nem igaz, hogy nem bír otthon ülni a seggén... Nem is értem, én miért nem mondom meg nekik, hogy miért nem takarodnak el otthonról.
Egy mondaton belül szokták saját magukat beforgatni, mint a fél IQ-s bűnözők a rendőrségen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!