Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aquaworldbe zuhanyzás?

Aquaworldbe zuhanyzás?

Figyelt kérdés

Az aquaworldbe meztelen szokott mindenki zuhanyozni.

Csak mert elég szégyenlős vagyok és most nyáron mennék elöszőr.

Mi a tapasztalat vagy a szabály.

2021. febr. 24. 10:17
1 2
 11/15 anonim válasza:
25%

Miért tiszteletlen a medencében csókolózni?

Mert neked nem jut ki ebből, és így zavar, hogy ingerelnek?

2021. febr. 24. 11:47
 12/15 anonim ***** válasza:
61%
11. majd én is ingerellek téged, jó? Hát holmi kis primitív tinédzserek szintje, ez az essünk egymásnak, akárhol vagyunk. fel kell nőni egyszer. nem attól leszel menő, hogy nyilvános helyen szétsmárolod a párod, hanem ha összehozol egy normális házasságot, normálisan felneveled a gyerekeidet, és nem hagyod el a párod nehéz helyzetben sem. Nem úgy, ahogy a lakosság nagy része képtelen rá és elválik. Nem csak smárolásból áll az egész, ennél komolyabb dolog egy párkapcsolat. Meg az élet is komolyabb annál, mint te itt böfögsz, hogy mert neked nem jut ki ebből meg hasonló sablonos böfögőszövegek
2021. febr. 24. 11:55
 13/15 anonim válasza:
56%

#11 A kettő nem zárja ki egymást. Nem vagy csókolózás vagy rendes házasság.

Szóval nem válaszoltál meg semmit.

Bár úgy érzem, rátapintottam a lényegre.

2021. febr. 24. 12:40
 14/15 anonim válasza:
100%
Öhm... Akkor ne menj! Vagy ne legyél pucér!
2021. márc. 9. 21:48
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincs rá szabály. A tapasztalatom, hogy így is, úgy is zuhanyoznak. Kinek hogy esik jól vagy ki mennyire szégyenlős. (Én például nem szeretek textilben tisztálkodni.)
2021. márc. 9. 21:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!