Ez milyen személyiségtípus?
Nagyon zárkózottak, de elsőre közvetlennek tűnnek. Amint megismeri őket az ember, kiderül, hogy nagyon zárkózottak, nem szeretik, ha az ember túl sokat beszél (én ESFP vagyok, barátnőm se csípi, hogy túl sokat beszélek). Igen agresszívak, de nyugodtak. Kissé elvont személyiségek, kevés közeli barátjuk van. Stílusuk nyers, sokszor bunkónak tűnhetnek, pedig közel sem azok. Elég őszinték, kimondják, ha bajuk van. Segítő szándékúak. Érdekes, morbid humoruk van. Igen antiszociálisak, a legtöbb embert utálják, megvan a véleményük a mai világról, nehezen bíznak másokban. Osztályukban nem a legnépszerűbbek.
Csak normális válaszokat kérek!
érdekes, morbid humor = tapló vagyok, és nem kérek érte bocsánatot.
Amúgy szerintem is introvertált, elvont művészlélek is lehetne akár. Az agresszív de nyugodtat értem, de nem egy jó tulajdonság
Köszönöm a válszokat!
És még hozzátenném azt, hogy egy abszolút nem érzelgős típus, nem olyan együttérző, csak néha.
Én INTP vagyok, és az agresszív meg az antiszociális részt kivéve illik rám a leírás. Bár egy ESFP-nek már az is "antiszoc" lehet, aki nem beszél folyamatosan.
Egyébként aki kerüli az embereket az csak aszociális, egy antiszociális személy kifejezetten rombolja a közösséget.
Inkább antiszociálisak (bocsánat, aszociálisak), de a barátaikkal igen segítőkészek.
És még hozzá kell tennem, hogy annak ellenére, hogy introvertáltak, baromi lusták, a sulival se igen foglalkoznak, pl nem igen érdekli őket, hogy bukásra állnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!