Milyen kifogást mondjak miért nem viszem el az embereket miközben én ingázom?
40 km-re dologozom a jelenlegi lakóhelyemtől, szóval minden hétköznap ingázom. Autópályán járok, a belvárost elkerülöm. Többször is szeretnének hozzám csatlakozni utasok, de persze úgy, hogy kerüljek egy 20 percet, amire nekem őszintén nincs kedvem reggel-munka után. Mivel ismerősök, így nem szoktam benzinpénzt sem kérni, mondjuk 1-2 alkalom után már fel sincs ajánlva. Ráadásul van akinek a munkahelye fizeti a bejárást van is jogsija és mégis velem akarna jönni, pedig nekem nem fizetik. Hogy lehet az ilyet finoman visszautasítani? (nem is szimpatikus az illető, de rokon, aki még egyszer be is szólt, hogy a családom szegényebb mint ők) <- igazából vele van a legnagyobb bajom
De alapvetően sem taxi az autóm, aminek én fizetem minden költségét. (casco, kötelező, javítások stb.) Lehet önzőség, de engem sem vitt még el soha senki,akkor én minek vigyem?
2: ja-ja.... Én sem értem. :-D
Egyáltalán miért tudnak róla a "nemszeretem" rokonok, hogy ő hogyan jár melóba?
"Nem vagyok taxis"
"Oké, x-összeg lesz"
"Nincs időm kerülőúton menni"
Megsértődhetek, igen. És akkor mi van? Te autód, az utazik benne és akkor amikor te megengeded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!