Ugye, hogy 23 felett már öregnek számít valaki?
Figyelt kérdés
A tesómmal vitatkoztunk múltkor, ő azt állítja, hogy az ember még 30 éves korában is fiatalnak mondható és nem gáz, ha egy 30-as ember fiatalos cuccokban járkál. Szerintem, mivel biológiailag 23 felett már az ember elkezd leépülni vagyis öregedni, a bőr például ráncosodni kezd, az ízületek kopnak stb ezért 23 felett már öregnek tekinthetô valaki és ultra gáz, ha színes cuccokba öltözködik valaki 30+ évesen, mert hülyén néz ki benne. Szerintem, de kíváncsi vagyok a véleményekre.2021. febr. 21. 17:02
21/26 anonim válasza:
Persze, hogy öregnek számít. Én már speciál a koporsómra rakok félre cash-t.
22/26 anonim válasza:
21. A pénzt rakod félre, az angol kifejezéseket se ismerjük 20 év felett!!
23/26 anonim válasza:
Már könnyen felejtünk, ebben a korban!
24/26 anonim válasza:
Az altalanos iskolaban tenyleg oregnek szamit.
25/26 anonim válasza:
Miért nézne ki hülyén? Mi köze a biológiának a megjelenéshez? Miért számítananöregnek, mert már öregedik? Nem megöregedett, hanem öregszik. Ennyi erővel egy fél perces csecsemő már felnőtt, mert már nő felfelé.
Nem láttál még idős hippit, örök fiatalt?
26/26 anonim válasza:
Az hogy milyen életkortól számít valaki öregnek az abszolút szubjektív! Szerintem a 23 éves még messze nem öreg és egyeltalán nem gáz ha valaki színes cuccokban jár, az ő döntése mit vesz fel, nem szólhatsz bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!