Van kedvenc golyóstoll márkátok?
Én kizárólag csak Pax tollal írok. Gyűjtő vagyok. A legrégebbi egy bordó altest színű Pax toll, de rengeteg altestszínben van. :-)
Én meg kizárólag Parker Jottert használok, van jópár különböző darab, még ezüst is.
Meg mindig van pár egyszerűbb, amit hordok magammal és nem kár érte ha esetleg leesik, letörik a füle, elhagyom, stb.
Pax és Parker. Nekem ez a kettő jött be leginkább, és a tehetem, csak ezt a két márkát használom.
Egy szép, személyre szabottan gravírozott toll, szerintem kifejezetten szép ajándék is lehet bárkinek :)
Kíváncsi lennék, ki az a gyáva, gerinctelen, szánalmas idióta, aki szerint nem hasznos az első válasz.
Sajnos azonban tisztában vagyok azzal, hogy az ilyen gyáva kis férgek még egy anonim weboldalon sem mernek előlépni.
9 szerintem félrenyomott. Kis patkányok ilyenkor mindet le szokták húzni, nézd ezt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__10979742-mi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!