1/13 anonim válasza:
A vonzás törvényét alkalmazom. Ott nem kívánok,de elvárom,végülis rágondolok,és megkapom.
2/13 anonim válasza:
Vonzás törvénye, lol. Miért nem gondolsz akkor a lottónyerememényre?
4/13 A kérdező kommentje:
#3-mas: miért?
2021. febr. 17. 00:42
5/13 anonim válasza:
Igen.Volt hogy bejött,de a legtöbbször nem.
6/13 anonim válasza:
3-as vagyok. Most, picit közelebb a 40-hez úgy érzem elég volt. Rengeteg szarság jutott, engem is utolért minden. Sokáig jó volt, de már nincs mit kívánnom. Már ha saját magamról van szó. Gondolom leginkább úgy értetted. 6 éve még kívántam sok mindent. Már semmit. Így alakult, ilyen az élet.
7/13 A kérdező kommentje:
#6-os: de soha nem szabad semmit feladni!!! Oké 30 valahány éves vagy, és? Nem áll meg az élet, és szerintem nincs olyan hogy "öregkor", akárhány évesen lehet ugyanúgy élvezni az életet! A kor semmit nem számít!😊
2021. febr. 17. 01:02
8/13 anonim válasza:
2. Mert én már gazdag vagyok. Nem a szerencsén múlik,hogy valaki sikeres lesz-e,vagy sem. Mindenki a saját körülményeiért felelős,ha hisztizik,ha nem hiszi el,akkor is.
10/13 anonim válasza:
Nem mondanám szokásnak, de elég sokszor igen. Éjfélkor, és ha pont elcsípem, akkor 22:22-kor is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!