Valaki nem tudna tanácsot hallgatni, vagy meghallgatni?
Figyelt kérdés
Igen ez nagyon furcsa kérdés, de nincsenek barátaim és nagyon mélyponton érzem magam, jól esne kibeszélni magam valakivel aki esetleg tanácsot is tudna adni, még ha az egy idegen is :)
19/L
2021. febr. 16. 17:30
1/9 anonim válasza:
Írhatsz, szívesen meghallgatlak, igyekszem segíteni. Szintén 19/l
2/9 anonim válasza:
Írhatsz nekem is ha gondolod. Legfeljebb több tanàcsot, véleményt kapsz a kérdésedre!
4/9 anonim válasza:
Írhatsz nekem is ha még aktuális.
5/9 A kérdező kommentje:
Jaj köszönöm szépen nem is számítottam ennyi segítőkész emberre:) Írni fogok nemsokára mindenkinek, ahogy a második is írta legalább több tanácsot kapok :)
2021. febr. 16. 17:41
6/9 anonim válasza:
Azt azért vedd figyelembe, hogy a kedves buzgómócsing válaszolók valószínűleg nem pszichológusok.
7/9 anonim válasza:
Nyugodtan írhatsz. Ha tudok segítek.
8/9 A kérdező kommentje:
6-os.
Járok pszichológushoz aki egyébként nem sokat segít de most nem is szakemberi tanácsra van szükségem úgy érzem, csak beszélgetésre, véleményekre, tippekre, tanácsokra :)
2021. febr. 16. 18:19
9/9 anonim válasza:
Írhatsz, ha még szükségét érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!