Létezik olyan, hogy valaki anyagi érdekből lesz hajléktalan, nem azért, mert rászorul?
Figyelt kérdés
2021. febr. 16. 14:05
21/27 anonim válasza:
Kérdező, neked megint nem sikerült kialudnod magad!:D
22/27 anonim válasza:
Írd le mire gondolsz pontosan mert én sem értem.
23/27 anonim válasza:
Igen, léteznek olyan emberek, akik saját akaratuk szerint vállalják ezt az életmódot. Legtöbben autókban élnek, sokan vlogot is vezetnek, amiket megtaláltok Youtube-on.
24/27 anonim válasza:
#23 na végre 😮 ezt pl. nem tudtam
25/27 anonim válasza:
elsőre az ilyen régi vándorló, kolduló szerzetesek ugrottak be nekem, de nyilván ők sem annyira anyagi, hanem inkább spirituális megfontolásból éltek úgy, ahogy
26/27 anonim válasza:
Megsporolja a rezsit es albi dijat.
Eljen a valo elet.
27/27 anonim válasza:
En láttam már olyan "hajléktalant" akit este a "munkája" után mercivel vagy audival vittek haza. És ez minden napos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!