Mi a helyzet veled?
Magányos vagyok, beszélgetni szeretnék. Mi történik az életedben, hogy vagy? Mik az örömeid vagy nyomoraid?
Örömeim nincsenek most. Csak a magány.
Szomorú vasárnap...
Mi lenne? Semmi. Éppen szolgálatban vagyok egy tűzoltóságon, nem vagyok álmos, szerencsére eddig eseménytelen minden.
Magány, frusztráció stb? Mindenkinek van a puttonyában. Én pl évek vagyok szingli, vagy inkább incel. De nem tudok mit csinálni vele. Rühellem hogy a szabadidőmben sem tehetem, amit akarok emiatt az értelmetlenül túl nagyra fújt vírushiszti miatt. Kb ennyi.
Velem a világon semmi nincs. Kincset keresek (a saját értékemet). Még térképem sincs.
Nembaj. Maximum így maradok :)
3as folytatom:
Már ha van kincs 😅
1 jó neked, én sajnos nem tudok aludni. Rosszul alszom nagyon.
2 remélem eseménytelen is marad a szolgálatod :) egyetértek amúgy, nekem is tele a tököm, hogy sehova nem lehet menni.
3 mit keresel pontosan? Vagy titok :D? Én egy stabil kapcsolatot keresek. Bármit megadnék érte. De sajnos mindig elrontom valahogy vagy rosszul jön ki.
Itt ülök a 20 nm-es lakásomban tök egyedül. Netezek, de nem tudom, hogy azon belül mit kéne csinálni, unatkozom. Aludni még nem akarok. A napjaimat legtöbbször egyedül töltöm. Nagyon kevés barátom van csak. Ma különösen rossz a magány valamiért. (Nem a Valentin nap miatt.)
Ciki, de elfogyott a pénzem. Holnap fel kell hívnom anyámat, hogy utaljon.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!