Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy jöhetett rá, hogy kiírtam...

Hogy jöhetett rá, hogy kiírtam egy kérdést?

Figyelt kérdés
Van valaki akivel irogatunk, tök normális, itt válaszolt az egyik kérdésemre, utána kezdtünk el irogatni. És ma kérdezett egy kérdésemmel kapcsolatban amit ma tettem fel, de ő nem tudhatott róla. A felhasználónevemet ismeri, az alapján rájöhetett, de hogyan amikor a kérdéseknél nem jelzi a nevemet? Milyen más lehetősége van még annak, hogy rájött? Én egy szót nem szóltam neki a kérdésről, szóval tőlem biztosan nem tudhatott róla, és mégis természetesnek vette, hogy én írtam ki. Lehet, hogy az egyik válaszoló ő volt, de a felhasználónevemet a kérdésnél továbbra sem láthatta.

2021. febr. 12. 21:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Jajjistenem, a privit már a kérdés alatti egyik első hsz-ban leírták...

A nyilvánosban meg továbbra sincs kint a nickneved.

Szóval mit kavarsz már megint?????

2021. febr. 13. 15:47
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen, leírták, de mivel másik profilról írt, ezért nem tudtam, hogy ő volt az, ma tudtam meg. Tegnap amikor írták, akkor még nem tudtam. Látom a szádba kell rágni, mert a szövegértés nem nagyon megy, biztos rossz tanáraid voltak. Meg a "kavarás" fogalmával sem vagy tisztában, mert én sem tudom mit kavarok :D, mert szerintem semmit. :D Tanulj meg magyarul!
2021. febr. 13. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!