Vannak itt olyan emberek, akik jelentősen okosabbak, intelligensebbek lettek a saját szüleiknél?
Figyelt kérdés
Milyen problémákat okoz ez nálatok? Mit éreztek, amikor az édesanyátok vagy édesapátok valami eszméletlen ostobaságot mond vagy csinál? Ilyenkor segítetek nekik megmagyarázni a dolgot, vagy csak rájuk hagyjátok? Ha mások előtt mond valami butaságot, szégyellitek magatokat, vagy számotokra milyen érzés ez az egész?2021. febr. 11. 15:26
1/3 anonim válasza:
Rajuk hagyom. Altalaban masok elott is ezt teszem, mert ugyanolyan idiotakkal beszelgetnek legtobbszor.
2/3 anonim válasza:
Szintén ráhagyom. Minek vitatkozni, úgyse fogja fel, hogy miért nincs igaza, csak azt hiszi, hogy mindenki pont vele bunkó.
3/3 anonim válasza:
Attól függ, miben. A saját szakmájukban ők az okosabbak, állattartásban én vagyok tudatosabb, de ők még teljesen másban nőttek fel ilyen tekintetben, mást szoktak meg, az anyai nagyszüleim kifejezetten felelőtlen kutyatartók voltak, aminek meg is lett a böjtje, csak akkor még nem szabályozta jogszabály, hogy pl. a saját területeden kell tartanod a kutyát, nem volt kötelező a chip. Nagymamámra ráhagyom, ha csak mond valami olyat, amiben elavultak a nézetei, de szóltam már rá, hogy ne kínálja édesítőszeres sütivel a kutyámat, nem értette, de nem erősködött. A szüleim nyitottabbak az én álláspontomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!