Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha egy távoli rokonom leukémiá...

Ha egy távoli rokonom leukémiába halt meg tavaly év végén, miért Covid-ot írnak a halála okának?

Figyelt kérdés
Ilyen esetben be lehet perelni a kórházat? Miért csinálják ezt az orvosok?

2021. febr. 11. 11:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%
Akkor is covidosként tüntetnek fel, ha tünetmentes hordozó voltál, amikor halálra gázolt a 7-es busz. Üdvözöllek Magyarországon, ne higgy el semmilyen statisztikát és hivatalos közleményt.
2021. febr. 11. 18:51
 12/14 Banna97 ***** válasza:
65%

Nekem volt egy ismerősöm rákos volt, meghalt és az ő papírjára is a COVID került. Egy kórházban dolgozó ismerősöm szerint azért, mert a kórház minden Covidban elhunyt után kap némi támogatást.

Nem tudom igaz e vagy se, de nem lepődnék meg ha valós lenne ez a dolog

2021. febr. 11. 22:19
 13/14 anonim ***** válasza:
66%
Az azért nem mindegy, hogy a COVID fő halálokként vagy kísérőbetegségként van feltüntetve. A halotti bizonyítványra azért kell ráírni vagy így vagy úgy, ha az elhalálozáskor covid + volt, mert az megy a temetkezési vállalathoz és a temetőhöz, és a covid pozitív halottak hamvasztásakor és temetésekor külön óvatossággal kell eljárni.
2021. febr. 12. 10:44
 14/14 anonim ***** válasza:
58%
Én olyat is hallottam, hogy nem fizet a biztosító ha Covidban hal meg valaki, mert az világjárvány. Ők is jól járnak akkor de inkább az amit #12 ír.
2021. febr. 12. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!