Létezik olyasfajta ember/szakma/foglalkozás, ami foglalkozik olyan emberekkel akiknek sok emlékük elveszett?
Naplót nem írtál esetleg? Hipnózis gondolom elő tudná hozni az emlékeidet.
Különös dolog lehet. Én sok mindent szívesen elfelejtenék. De lehet, hogy az ember hiába felejti el, belül ugyanúgy dolgozik és akkor már tényleg jobb mindenre emlékezni. Barátaidat, rokonaidat is megkérhetnéd, hogy meséljenek, hátha fel tudnak eleveníteni neked emlékeket. Én jártam már úgy, hogy a naplómban elolvastam valamit, amit már rég elfelejtettem, de elolvasva visszajött az emlék teljesen.
Naplót nem írtam, arról tudnék. Az ember az emlékei miatt tudja, kicsoda is valójában, határozza meg a személyiségét. Én nekem is megvan a személyiségem, de nem tudom, miért lettem ilyen (Félreértés ne essék, nem vagyok pszichopata, mint ahogy az ötödik kommentelő feltételezi)
Köszönöm azoknak a válaszát, akik megértették, a kérésem/kérdésem.
Szellemes megjegyzés... Nem vagyok sem őrült, sem pszichopata. Egyszerűen keresem a választ, miért vagyok aki. És úgy sejtem, emlékeim között van a válasz.
Volt esetleg valamilyen baleseted?
Ajánlom Douwe Draaisma A felejtés könyve c könyvet, ezt a temát boncolgatja.
Nem nem volt balesetem. Egy hozzám közel álló hozzátartozómat veszítettem el. Elég fiatalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!