Mit gondoltok az olyan fiúkról / férfiakról, akik 16-22 éves korukban azért nem csajoznak, mert az anyjuk azt mondta nekik, hogy "most az a dolgok, hogy tanuljanak, a csajozást a munka mellett kell végezni"?
Nekem sosem mondott édesanyám ilyet, mégis elsősorban a tanulásra, később a munkára koncentráltam.
Az oka egyszerű: nem kellettem, és a mai napig sem kellek a nőknek.
20F
10: Ugyanolyan sértő a "csaj" szó, mintha roma helyett cigányt, vagy meleg helyett bu**-t mondunk.
Az efféle szavajárás csak a bunkó, proli emberekre jellemző, akinek kifinomulatlan, legalja stílusuk van.
De a mai fiatalságot is lehetne a szép beszédre okítani, nem a beb@szni, meg b@zdmeg és társai....
Ohó egy nem csak prűd, de még sznob is wlőkerült. Helye van a szlengebb kifejezéseknek is, de hogy a cigány az nem roma, az is biztos.
A cigányt amióta világ a világ cigánynak hívják, ez nem szleng, ez az alap kifejezés.
A buzzizáshól meg... biszex vagyok de sosem uavart hogy lebuzziznak. [link]
13-as vagyok
14-es: A cigány szót általában pejoratív értelemben szokták használni, az pedig hogy nem zavar, minek neveznek, attól még a b..i az egy sértő és degradáló kifejezés.
Jah mert megsértődnek rajta, mert meg akarnak sértődni.
Egyébként semmi sértő nincs abban ha nevén neveznek valamit.
Jah, és ha alpári akkor mi van?
Lehet rossz szándék nélkül is szabadszájúnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!