Van valami (kreatív) ötletetek? Célok vezetése.
Kaptam egy egész nagy jegyzetfüzetet, A4 és A5 papírméret közötti méret, sok lapja is van. Mindig is volt kedvem ilyesmikbe írni, de elég kesze-kuszák lettek már az elején, így mindig félbehagytam őket.
Hagyományos naplót nem szeretnék írni, így arra gondoltam, hogy ebben vezetném a 2021-es céljaimmal kapcsolatos fejlődéseimet. Olyat szeretnék írni, amibe ha bárki beleolvasna, nem érezném cikinek, illetve motiváló hatása is lehet, ha már befejeztem.
Sport, egészséges táplálkozás, meditálás, nyelvtanulás, szakmához kapcsolódó dolgok tanulása, hobbiban való fejlődés, gyengeségeim fejlesztése és a külső megjelenésen való csiszolás, ezek lennének a témák. (néhány ezek közül már folyamatban van egy ideje)
Ez elég sok minden, épp ezért ez egy hosszabb folyamat lesz, nem fog ez mind pár hónap alatt megvalósulni, ezért is gondoltam, hogy ilyesmikkel megtölthetném ezt a jegyzetfüzetet és akár nekem, akár másnak jó lehet majd később elolvasni.
Viszont én már most látom, hogy milyen egy összecsapott valami lenne ebből is. Sokféle téma, ráadásul eléggé különbözőek. Nem tudom, hogyan lehetne egy ilyet "szépen" vezetni, mivel még sose próbáltam komolyabban. Van, amiről pedig nem is lehet olyan sokat írni (szerintem), pedig ugye az is része a "2021-es fejlődésemnek".
Van valami ötletetek, hogy hogyan tudnám ezt szebben rendszerezni, hogy valamiféle felépítése is legyen? Nem szeretnék bele napi szinten írni.
Igen, igen, nem könyv lesz és valójában kinézhetne bárhogy, de én azért szeretném, ha szebb lenne. :D Biztos vannak itt írásban jártasabb válaszolók is, szívesen fogadok minden ötletet. :)
Bullet journal ideas, erre keress ra.
De en nem szeretem ennyire cicomazni, annyit csinalnek, hogy X oldalankent felirnam a cimet, hogy pl Penzugyek, utana kihagynek mondjuk 6-7 oldalt, jonne a kovetkezo kategoria. Es ugy irogatnam a dolgokat. Az egeszseg reszhez lehet esetleg megrajzolni egy habit tracker-t, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!