1/10 anonim válasza:
Sajnos beteg vagyok, úgyhogy pihenéssel töltöttem a napot, de azért délután egy kis sport belefért. :-)
2/10 anonim válasza:
Délelőtt rántott húst sütöttem meg este voltam sétálni de amúgy unalom
3/10 anonim válasza:
Kórházban fekszek, úgyhogy mondjuk úgy h pihenéssel töltöttem :D
4/10 anonim válasza:
Elég sokáig aludtunk (9ig kb), utána még elvoltunk az ágyban egy kicsit. Aztán reggeli, voltam vezetni (most csinálom a jogsit), a párom eljött értem, ma nem főztem, vettünk kaját. Kettő felé ebédeltünk, aztán én takarítottam, a párom meg elszöszölt ezzel-azzal. Délután youtubon néztünk videókat, zenét hallgatunk, olvastam, aztán vacsi, most meg netezünk.
5/10 anonim válasza:
Edzettem meg videójátékoztam, lefekvés előtt talán olvasok kicsit.
6/10 anonim válasza:
Miután reggel jöttem ki a 24 órás munkából, elég KO voltam egész nap. Aludtam, főztem, néztem ki a fejemből.
7/10 anonim válasza:
2ig feküdtem az ágyban mert nem tudtam mit kezdjek magammal, ebédeltem, majd kimentem találkozni egy rég nem látott ismerősömmel. Kellemes beszélgetés után hazamentem és azóta semmi értelmeset nem tettem.
8/10 anonim válasza:
Nyolckor keltem. Kilenc fele elmentünk szüleimmel és tesómmal nagybevásárolni. Fél kettő fele bevásárlásból beugrottunk nagymamámhoz, mert tegnap születésnapja volt, kb. kettőre hazaértünk. Aztán azóta pihenek😅
Nem volt nagy program, de most voltam túl az első igazi munkahetemen. Eléggé elfáradtam, nem szoktam hozzá a fizikai teherhez😂
9/10 anonim válasza:
Délben felkeltem, elszívtam egy jointot, kávé, cigi, kaja. Ezután elmentem tesztre, ahol kiderült, hogy pozitív vagyok koronavírusra. Hazajöttem, tekertem még egy dzsoját, azóta kb. fekszek és Family Guyt nézek.
10/10 anonim válasza:
Aludtam egy nagyot, sorozatot néztem és nézek, gyakoriztam egy kicsit és még olvasni fogok lefekvés előtt. Nem a legproduktívabb napom volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!