Cinthya Dictator miért ilyen sovány?
Figyelt kérdés
2021. febr. 6. 00:04
2/11 anonim válasza:
Nem tudom, de az még jobb kérdés, hogy tud így élni. El nem tudom képzelni, hogy ez egészséges. De nekem aztán mindegy, tegyen mindenki úgy, ahogy jónak érzi.
4/11 anonim válasza:
Azert rakos is volt kozben, ha nem gond.
5/11 A kérdező kommentje:
#4-es uhh ezt nem is tudtam..😟
Mikor volt rákos? 🥺
2021. febr. 6. 00:58
6/11 anonim válasza:
Szerintem ilyen névvel valami felsőbbrendűségi komplexusa is lehet szegény nőnek.
7/11 anonim válasza:
2013-ban diagnosztizaltak. Azt hiszem, pajzsmirigy-rak. Tunetmentes, de ez olyan dolog, ami barmikor lecsaphat, nem lehet hatradolni.
8/11 anonim válasza:
Limfómája volt, ami konkrétan a legjobban kezelhető rák fajta, az emberek 95%-a gyógyul meg belőle teljesen.
Ma még mindig mindenki megrémül, ha azt hallja, hogy rák. Pedig nem kellene. Egyrészt függ a rák fajtájától, stádiumától, de nagyon sokan meggyógyulnak belőle. A mi négy fős családunkban, kettőnknek volt, mindketten túl éltük.
És semmi köze ahhoz, ahogy most kinéz.
9/11 A kérdező kommentje:
#8-as: akkor miért ilyen sovány?
2021. febr. 10. 08:38
10/11 anonim válasza:
Mert így tetszik magának. Amúgy miért foglalkoztat ez a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!