igen, tényleg szuper, hogy az emberek egyéni hóbortja győzedelmeskedik a közegészségügyi érdekek felett.
2021. febr. 4. 17:44
2/25 anonim válasza:
én akkor lennék nyugodt, ha végre be lenne oltva a lakosság jelentős része.
2021. febr. 4. 17:45
3/25 anonim válasza:
👍👍🤣🤣🤣
2021. febr. 4. 17:49
4/25 anonim válasza:
Oltogassák a kutyákat ne engem azzal a sz@rral!
2021. febr. 4. 17:49
5/25 anonim válasza:
Mindenkinek egyéni döntése, hogy beoltatja magát vagy sem. Aki beoltatja magát az úgy is immunis az "oltatlanokra", szóval nem kéne egymás torkának esni.
2021. febr. 4. 17:51
6/25 anonim válasza:
én akkor örülnék, ha végre olyan törvénykezés lenne, hyg aki csak egy flegma, buta orvos, az ne pofázzon bele a gazdasági folyamatokba, ne küzdjön körömszakadtáig, hogy megfosszon gyermekeket az oktatástól, és úgy általában húzza meg magát és kérjen végre bocsánatot azért a válságért, amit a felelőtlen, buta, gyermeteg hisztije okozott.
7/25 anonim válasza:
szóval én nem mennék olyan helyre, ahol ott nyüzsögnek a konteósok és oltásellenesek.
8/25 anonim válasza:
Én nagyon örülök. Nehogy már a felső 10ezer élősködő döntse el, hogy beoltatom-e magam a mérgükkel. Micsoda álszent, undorító hozzáállás, hogy az felelőtlen aki gondolkozni mer. Gates bácsit nem hiába tiltották ki a gyilkos oltásaival. Undorító...
Világjárványként kezelni egy influenzát, röhejes és felháborító.
Aztán öt év múlva mossák a kezüket, hogy nem miattuk lettél makk egészségesből rákos.
2021. febr. 4. 17:52
9/25 anonim válasza:
"Aki beoltatja magát az úgy is immunis az "oltatlanokra", szóval nem kéne egymás torkának esni."
itt arról van szó, potenciális terjesztőket engedsz-e be valahova, vagy sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!