A szüleim, rokonok, ismerősök megszólnak hogy 26 évesen még mindig videojátékokkal játszok tényleg gáz lennék?
Figyelt kérdés
2021. febr. 4. 11:56
2/24 anonim válasza:
Attól függ mennyit. Ha egésznap csak kockulsz és semmi mást nem csinálsz, akkor érdemes lenne változtatni, produktívabbnak lenni.
Viszont, ha a szabadidőd egy részét töltöd ezzel, akkor nem, egyáltalán nem gáz, hogy te éppen videójátékokkal is szeretsz kikapcsolódni.
3/24 anonim válasza:
Nem, a szüleid gázok. Miért ne lehetne ilyen korban játszani? Több embert is ismerek, aki aktív élet mellett játszik.
4/24 anonim válasza:
ha amúgy van mellette munkád, magánéleted, akkor nem gáz.
5/24 anonim válasza:
Én konkrétan az esportból élek meg, méghozzá elég jól. Nyilván nem profi játékosként, de azért képzelheted, hogy milyen volt a szüleim reakciója. Gyerekkoromban rengeteget zaklattak, mert sokat ültem a gép előtt. :D
6/24 anonim válasza:
33 éves vagyok és amikor borús, esős sz.r idő van, mi is egész nap Xboxozunk a feleségemmel, csak kajálni meg vécére megyünk ki a szobából.
De nyilván nem ez az életünk, szóval van egy határ ami felett már nem normális.
7/24 anonim válasza:
Napi 1-2 órát játszol, a munkád és/vagy sulid, kapcsolatod, barátaid mellett? Mert akkor nem te vagy a gáz.
Ez az életed és nem tetszik mikor szembesítenek vele hogy 26 évesen nem itt kéne tartani? Akkor...tudod a választ:(
8/24 A kérdező kommentje:
Nekem senki sem mondja meg hol kéne tartani 26 évesen amúgy se érzem magam 26-nak
2021. febr. 4. 12:42
9/24 anonim válasza:
Családapákat is ismerek, akik játszanak.
10/24 anonim válasza:
#8 ja h fejben még..aha igy már világos, akkor játszál nyugodtan, legyen azonos a viselkedésed az érettségi szinteddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!