Hogy létezik, hogy már a sakkra is ráfogják, hogy rasszista?
Mi van az emberekkel? A francia kártya rasszista, a sakk rasszista, már az is rasszista, ha egy parkban több a fehér ember, mint fekete.
Hát mi ez? 67 éves vagyok, de ilyet még életemben nem hallottam. Filmeket betiltani, mert rasszista? Eddig nem volt az. Most miért lett hirtelen minden rasszista?
8: alapból aki fekete és sértőnek találja, ha azt mondják rá, hogy fekete az mentálisan sérült. Rám egészen nyugodtam lehet mondani, hogy Az a bácsi ott, akinek zsidós orra van. Nem tagadom, látom a tükörben :) Most akkor én erre háborodjak föl, hogy hogy meri'?
Buszon egyik barátommal beszélgettem egymás mellett ültünk és egy kínai emberről beszéltünk. Ő kérdezősködött, hogy ismerem-e őt és őt, mert látta a tévében hogy így meg úgy vannak a kínaiak az önvezető autókkal és hogy ez meg ez a kínai ilyen céget vezet. . Én meg mondtam, hogy nem tudom, csak azt, hogy az egyik cégnél egy fekete a főmérnök. Azt ismerem. Valami Angol.
Kaptam erre egy megjegyzést, hogy miért kell rasszistának lenni? Nem mindegy milyen színű?
Hát ez engem sértett meg. Lerasszistáznak, mert azt mondtam, hogy az egyik cégnél a főmérnök egy fekete angol és őt ismerem, a többit nem.
Gratu' igen rasszista vagyok, hát hogy merem.
13: nem volt az olyan rég. Ha idősebb leszel (gondolom) akkor megérted :)
Nem azt mondom, hogy legyen egy ilyen demagóg f*szság, hogy ez jó, ez pedig rossz, hanem kicsit legyenek műr szűkebbek a határok. Voltam sorkatona. Nem akartam, de kellett menni. Ott volt aki meleg volt, egyszerűen elutasították. Senki nem törődött vele. Meleg. na és? Az az ő dolga. Nem voltak felvonulások, nem voltak mozgalmak, nem volt semmi ilyen. Aki meleg volt az meleg volt és kész. Senki nem erőltette rá az elfogadást senkire. Aki fekete volt az meg fekete volt.
Emlékszem hadgyakorlaton voltunk valahol, ott a németekkel és természetesen a ruszkikkal, no meg ugye az egész varsói szerződéssel gyakoroltunk és jöttek a vietnámiak. Északiak, gyakorlatozni. Egyik kopasz megszólta az egyiket, hogy nézd már a sárgát, eltévedtél? Este törülközőbe tekert szappannal elvertük. Hát így nem viselkedünk. Aztán mégsem álltak le térdelni, hogy úristen szegény csíkszeű kapott egy durva megjegyzést.
Kutyaúristen nem foglalkozik ám ilyenekkel ott baloldalon. Ne higgyétek, hogy az átlag baloldali szavazó ott ül a Fidesz tévé előtt, és azt lesi, hogy jaj istenem, hova fajul az elfajult polkorrekció... Azt se tudja mi az. Nem tudja, meg nem is érdekli.
Ez kizárólag a jobboldal vidám csámcsognivalója az esti vacsora mellé. Önmaguk terméke. Valami tutyimutyi kép, amit be akarnak állítani maguknak másokról. Ha előkerül ez a téma, egy dologban lehet biztosnak lenni, abban, hogy már megint valami fideszes vergődik a saját vizében, nem tudják már melyik önmaguk rágta csontot rágják, van kb. három csontjuk, azt azon. Ezeket a napi polkorrektségi baromságokat maga a jobboldal gyártja, hogy lázba tartsa a saját hülyeségét.
Reggeltől estig zsidókat, 6uzikat, arabokat vízionálnak. Azt csoda, hogy estére már a fejük is a az araboktól fáj, meg 6uzikkal álmodnak. Kimennének néha megigazítani azt a кurva kertet, lehet észrevennék, melyik országban is élnek, és mik annak a valódi problémái.
Nem olyan régi történet a Gershwin opera...
Akkor ez is mondvacsinált, jobboldali történet...????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!